elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Elektrik Otomatik Sigortalar ile Güvenli Çözümler Sunuyor

Sunduğu yüksek performanslı ürünlerle firma ve kullanıcıların ilk tercihi olan Sigma Elektrik, Avrupa standartlarına uygun ürettiği otomatik sigortalar ile elektrik sisteminde aşırı akımların oluşması halinde elektriği keserek tesisatı ve elektriksel cihazları koruyor. Ortaya çıkan riskler karşısında koruma görevini hızla yerine getiren otomatik sigortalar güvenli elektrik kullanımının yolunu açıyor.



A- A+
07.04.2023 tarihli yazı 2237 kez okunmuştur.

Sigortanızın atmasından korkmayın

Verimli ve güvenli elektrik kullanımı için 30 yıldır ürettiği cihazlarda sektörüne öncülük eden Sigma Elektrik, ileri teknoloji ile tasarladığı otomatik sigortaları ile elektrik tesisatını ve tesisata bağlı cihazları aşırı akımlara ve kısa devrelere karşı koruyor. TS EN ve Avrupa standartlarına uygun üretilen Sigma otomatik sigortalar 125A’e kadar 3kA, 6kA, 10kA ve 16kA kesme kapasiteleriyle; ayrıca yük karakteristiğine gör B-C-D tipleriyle kullanıcı ihtiyacını tam anlamıyla karşılayabiliyor. Ayrıca ısıya ve aleve karşı dayanıklı malzemeden üretilen sigortalar 60 dereceye kadar yüksek sıcaklıklarda da çalışma imkanı sunuyor.
 

Geniş Aksesuar Desteği Ekstra Koruma ve Kontrol İmkanı Sunuyor


Sigma Elektrik tarafından üretilen otomatik sigortalar, geniş aksesuar desteği ile ek koruma ve kontrol fonksiyonları kazanırken uygulamalara da optimum çözüm sağlıyor. Sigma otomatik sigortalar, yüksek mekaniksel ve elektriksel ömrüyle de güven veriyor. Ev ve iş yerlerinde, sigorta kutularının içine ve elektrik panolarında 35 mm’lik DIN rayı üzerine monte edilen otomatik sigortalar, DC doğru akım ile çalışan cihazların korunması için özel üretilen modelleri ile de güneş enerji sistemleri, kontrol sistemleri, kesintisiz güç kaynağı UPS, akü ve datacenter gibi uygulamalar için de kullanılıyor.




Tesisatı koruma amaçlı kullanılan otomatik sigortaların aşırı akım durumunda açma yaparak elektriği kesmesi, kullanıcılar tarafından 'arıza' gibi algılansa da otomatik sigortanın koruma görevini yerine getirdiğini böylece daha büyük problemlerin önüne geçildiğini gösteriyor. Bu nedenle, sık sık açma yapan otomatik sigortanın bulunduğu tesisatlarda hatanın kaynağı mutlaka bulunarak yaşanması muhtemel daha büyük problemlerin önüne geçilmesi gerekiyor.






Sigma Elektrik Otomatik Sigortalar Ürün Kataloğu İçin Tıklayınız.



                   

Kaynak


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar