elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager Multimedya Dağıtım Panoları ile Şık ve Pratik Bir Sistem Sunuyor

Akıllı bina otomasyonlarında konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Hager Group Türkiye, multimedya entegreli dağıtım panolarıyla konut sektöründe teknoloji ve konfor standartlarını yeniden belirliyor. Kabloları dekoratif bir tasarımın parçası haline getiren Hager Gruop, multimedya dağıtım panoları ile kabloların fark edilemeyeceği şık ve pratik bir sistem sunuyor.



A- A+
22.06.2022 tarihli yazı 9464 kez okunmuştur.
Enerji dağıtım, bina otomasyonu, kablo yönetimi ve enerji verimliliği alanlarında faaliyet gösteren Hager Group, multimedya entegreli dağıtım panoları ile konfor ve teknolojiyi bir arada sunuyor. Bu teknolojik panolar, kusursuz ve özgün tasarımlarıyla yaşam alanlarına estetik katarken, konut içerisindeki ambiyansa uymayan endüstriyel panolarında önüne geçiyor. Sistem, internet ve TV çıkışları gibi farklı fonksiyonları tek bir pano üzerinden rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

 
Hager teknoloji ve konfor standartlarını yeniden belirliyor



 

Tek bir pano üzerinden kontrol imkanı


Konfor ve teknolojiyi bir arada sunan multimedya entegreli dağıtım panoları, kusursuz tasarımlarıyla yaşam alanlarına estetik katarken, aynı zamanda konut içerisindeki ambiyansa uymayan endüstriyel panolardan kurtarıyor. Bu sistem, internet ve TV çıkışları gibi farklı fonksiyonların sadece tek bir pano üzerinden kontrolünü sağlıyor. Hager tasarımıyla, panolardaki ekipmanların düzensiz durmasını engelleyerek, panonun bütünlüğünü bozacak birçok etkene karşın patentli aksesuar çözümleri sunuyor.



 


İnce ve sade tasarım


Hager Group Türkiye tarafından tasarlanan elektrik panoları gövdesiyle dolap altlarına saklanmaktan kurtuluyor. Multimedya entegreli dağıtım panoları ince ve sade tasarımlarıyla plastik, hibrit ve metal ham maddeleri ile farklı tasarımlara entegre olabiliyor. Panolar, geniş ürün yelpazesiyle kabloların düzenli dağılımına da olanak sağlıyor.

 
İlginizi Çekebilir: Hager ile Konfor ve Tasarruf Çok Kolay


 


Pratik ve şık çözümler


Mevcut elektrik panolarının kaba görüntüsü ve kablo dağınıklığına ise pratik ve şık bir çözüm sunan multimedya dağıtım panoları, kabloları dert olmaktan çıkarıp dekoratif bir tasarımın parçası haline getiriyor. Modern bir yöntemle kablolardan kurtulmayı sağlayan yeni ve ince tasarım; kabloların fark edilmeyeceği bir sistemi beraberinde getiriyor.



Kaynak:




      
 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar