elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager ile Elektrik Kabloları Modern Görünüme Kavuşuyor

Akıllı bina otomasyonlarında konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Hager Group, kablo yönetim elemanlarını tasarım ile buluşturarak, daha şık ve düzenli gözükmesi sağlıyor. Hager Group tarafından geliştirilen kablo kanalı yapısı, iç dizaynın ambiyansını bozmayacak şekilde farklı renk opsiyonlarıyla evlere modern bir görünüm sunuyor.



A- A+
12.06.2022 tarihli yazı 8309 kez okunmuştur.
Günlük hayatın bir parçası olan elektrikli aletlerin sayısı arttıkça elektrik kabloları ve soketlerin de sayısı aynı oranda artıyor. Kötü bir görüntüye neden olan bu duruma karşı Hager Group, kablo elemanlarını tasarımla buluşturuyor. Hager Group tarafından geliştirilen teknolojiler ile kablo kanalları görünmez bir unsur olmaktan çıkıp, ortamın ambiyansına uyum sağlayacak şekilde dizayn ediliyor. Bu kanallar gerek PVC, gerekse metal olarak kullanılarak, farklı alan ve sektörlere hitap ediyor.


Karışık Kablolara Dekoratif Dokunuş

Kullanılan kablo kanalları uygulamaya göre değişim gösteriyor. Söz konusu olan proje temelden yapılan bir proje ise bu kanallar beton altı ve yükseltilmiş zemin altında yapının her yerini sarıyor. Yenileme projelerinde ise bu durum çok fazla söz konusu olmuyor ve kablolar görünür hale geliyor. Hager Group, bu tarz gizlenen bir ürünün göze hitap etmesi için farklı çözümler sunuyor. Süpürgelik üzerinden ilerleyen bir kablo kanalı yapısı, iç dizaynın ambiyansını bozmayacak şekilde farklı renk opsiyonları ile sunuluyor. Hareket dedektörüyle entegre edilen aydınlatma ile de evlere farklı ambiyanslar katıyor. Ayrıca özelleştirilebilir istasyonları ile de gerekli yerlere soket, data ve ses sistemi girişleri entegre ederek, kullanım kolaylığı sunuyor.


 



Ofis Projelerine Özel Çözümler


Ofis projelerinde ise ihtiyaç duyulan data ve soket girişleri, farklı masa ve lokasyonlara, bu kanallar aracılığı ile entegre ediliyor. Bu uygulamada tasarımsal olarak masaya ulaşan kabloların yanı sıra tavan üzerinden ulaşan kablolar da farklı tasarım ve aydınlatma opsiyonlarıyla ilgili noktaya aktarılıyor. Hager Group, kullanıcılara bu görünen kanallar için farklı renk opsiyonları sunarak, mevcut bulunan manufaktur departmanı ile özelleştirilebiliyor.



Kaynak:




      

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.