elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Kaçak Akım Koruma Şalterleri Hem Canınızı Hem de Malınızı Kaçak Akımdan Koruyor

Sigma Elektrik Kaçak Akım Koruma Şalterleri kaçak akımın yaratabileceği her türlü elektrik çarpması ve yangın riskine karşı üst düzey güvenlik sağlıyor.



A- A+
04.07.2022 tarihli yazı 4400 kez okunmuştur.
Sigma Elektrik, can ve mal güvenliğine karşı ciddi tehdit oluşturan elektrik kaçaklarına karşı güvenlik kalkanı işlevini üstlenen Sigma Kaçak Akım Koruma Şalterleri serisini tanıttı. 25A’den 125A’e kadar TS EN ve IEC standartlarına uygun üretilen şalterler, ev ve iş yerlerinde sanıldığından daha sık karşılaşılan ve elektrik çarpmasından yangına kadar ciddi tehditler üretme potansiyeline sahip olan kaçak akım riskine karşı üst düzey güvenlik sağlıyor.



 

Konutlar ve İş Yerleri Kaçak Akıma Karşı Koruma Altında


Alçak gerilim koruma ürünleri sektöründe gerçekleştirdiği kaliteli üretimle öne çıkan Sigma Elektrik’in bu yeni serisinde AC, A ve B olmak üzere üç tip kaçak akım koruma şalteri yer alıyor. Selektiviteyi sağlamak üzere gecikmeli ve gecikmesiz tipleri de bulunan şalterler kullanım yerlerine göre kaçak akımdan koruma görevini başarıyla yerine getiriyor. AC Tipi Kaçak Akım Koruma Şalterleri genel uygulamalarda ve konutlarda, A Tipi Kaçak Akım Koruma Şalterleri elektronik devreler ve sürücülerin bulunduğu uygulamalarda, B Tipi Kaçak Akım Koruma Şalterleri ise fotovoltaik uygulamalarda kullanılıyor.

►İlginizi Çekebilir: Alçak Gerilim Parafudrları | Sigma Elektrik

 

Sigma’dan Harmonik Akımlara Karşı Bağışıklığı Yüksek Kaçak Akım Koruma Şalterleri


Elektronik devrelerin ve sürücülerin kullanımının arttığı günümüzde harmonik akımlara karşı yüksek bağışıklığa sahip Sigma Kaçak Akım Koruma Şalterlerinin kullanımı büyük önem taşıyor. Hayatımızın ayrılmaz bir parçası olan teknolojik ürünler, elektrik sisteminde harmonik bileşenlerin oluşmasına yol açıyor. Elektrik sistemine ek yük getiren harmonik bileşenler ve AC şebekeye karışan DC yarım dalga formları yüzünden kaçak akım koruma şalterleri gereksiz açma yaparken enerji sürekliliğinin sağlanmasına da engel oluyor. Sigma Elektrik Kaçak Akım Koruma Şalterleri gerçek bir kaçak akımın yaratabileceği elektrik çarpması ve yangın riskine karşı tam koruma sağlıyor, bunun yanında sistemde bulunan harmonik akımları ve DC bileşenlerden dolayı gereksiz açmaların da önüne geçiyor.



Kaynak:



                   

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.