elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YAZARIN TÜM MAKALELERİ Cemre YAVUZ

HES Kablo ile Alpke Arasında Geniş Kapsamlı Dağıtıcılık Konusunda Anlaşma

HES Kablo ile Alpke Arasında Geniş Kapsamlı Dağıtıcılık Konusunda Anlaşma Alpke, HES Kablo’nun üretimini yaptığı yuvarlak emaye kaplı bakır tel ve yuvarlak emaye kaplı alüminyum tellerin yurt dışı ve yurt içine satışı ve pazarlanması ile ilgili olarak HES Kablo ile mutabakata vardı. Detaylar haberimizde.

devam >>
Sektör, FORM’un İstanbul Seminerinde Buluştu

Sektör, FORM’un İstanbul Seminerinde Buluştu 50 yıldır daha verimli bir gelecek için çalışan Form Şirketler Grubu, İstanbul’da VRF ve Paket Klima teknolojilerindeki yenilikçi ve verimli ürünlerini tanıtan seminer ile sektörün öncü oyuncularını bir araya getirdi.

devam >>
Türkiye’nin Komponent Dağıtıcısı Özdisan, Keşif Elektronik’in Komponent Faaliyetini Devraldı

Türkiye’nin Komponent Dağıtıcısı Özdisan, Keşif Elektronik’in Komponent Faaliyetini Devraldı Bu sene 35. yılını kutlayan Türkiye’nin en büyük elektronik komponent dağıtıcısı Özdisan Elektronik A.Ş. , yine sektörde 30 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Keşif Elektronik’in “tüm ilişkilerini, distribütörlüklerini ve stoklarını” devir almak üze...

devam >>
VİKO’dan Yeni Modüler USB Priz

VİKO’dan Yeni Modüler USB Priz Cep telefonundan MP3 playerlara, taşınabilir elektronik cihazlar bugün hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. En önemli sorunsa tüm bu cihazların şarjının kısa sürede tükeniyor olması. Hele bir de şarj cihazınızı ya da adaptörünüzü yanınıza almadıysanız ası...

devam >>
Cumartesi Seminerleri | PTPOWER Push-in Bağlantılı Yüksek Akım Klemensleri

Cumartesi Seminerleri | PTPOWER Push-in Bağlantılı Yüksek Akım Klemensleri ElektrikPort'un sektörü yakından takip etmemizi sağlayan projesi Cumartesi Seminerleri'nin yeni konuğu Phoenix Contact firmasından Endüstriyel Komponentler Ürün Grubu Yöneticisi Sn. Sevgi Başak GÜRSOY, 13 Haziran 2015 - Saat 11.00'de canlı yayında takipçi...

devam >>
ENTESCUP 2015 Şampiyonu Belli Oldu!

ENTESCUP 2015 Şampiyonu Belli Oldu! Bu yıl onuncusu düzenlenen ENTESCUP turnuvası Samsun ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin de katılımı ile 10 bölgede gerçekleştirildi. Turnuva 14 Mart 2015 tarihinde elektrik sektöründeki 230 firmanın çalışanlarından oluşan 92 takımla başladı.

devam >>
ABB, ICCI 2015 Fuarındaydı

ABB, ICCI 2015 Fuarındaydı ABB, ICCI 2015 Fuarında enerji tesislerinde verimlilik, güvenilirlik, çevre ve standartlara uygunluk sağlayan çözümlerini sundu.

devam >>
Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri 2-3 Mayısta Ankara'da Düzenlendi

Yapay Zeka ve Görüntü İşleme Günleri 2-3 Mayısta Ankara'da Düzenlendi Geleceğin en önemli üç teknolojik alanından olan Yapay Zeka, Görüntü İşleme ve Robotik alanları hakkında her şey 2-3 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Morfoloji yerleşkesi Ord. Prof. Dr. Abdülkadir Noyan Konferans Salonu'nda düzenlenen Yapay Zek...

devam >>
Haliç Mühendislik Zirvesi

Haliç Mühendislik Zirvesi "Haliç Mühendislik Zirvesi" 7 Mayıs 2015 Perşembe günü, 10:30 - 17:00 saatleri arasında Haliç Üniversitesi Kağıthane Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

devam >>
Şehir Oyunları, İstanbul Şehir Üniversitesinde Başlıyor!

Şehir Oyunları, İstanbul Şehir Üniversitesinde Başlıyor! Türkiye genelinde 1.sini düzenlediğimiz Şehir Oyunları 23-24 Mayıs 2015'te İstanbul Şehir Üniversitesinde gerçekleşecek. Yarışma kuralları ve yarışma detayları haberimizde.

devam >>
Toplam 19 içerik bulundu. Görüntülenen 1 - 10
1 2