elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ABB, ICCI 2015 Fuarındaydı

ABB, ICCI 2015 Fuarında enerji tesislerinde verimlilik, güvenilirlik, çevre ve standartlara uygunluk sağlayan çözümlerini sundu.



A- A+
12.05.2015 tarihli yazı 10008 kez okunmuştur.
ABB, 6 – 8 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen ICCI 2015 Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı’nda, enerji tesislerinde kullanılan ürün, çözüm ve servis alanlarında verimlilik, güvenilirlik, çevre ve standartlara uygunluk sağlayan teknolojilerini müşterileriyle buluşturdu.


 
6 – 8 Mayıs 2015 tarihlerinde İFM 10.Salon, B104 no.lu standında ABB’nin başlıca şu çözümleri yer alıyor.
 
► Symphony™ Plus ile komple tesis otomasyonu
► Temiz yakma teknolojileri
► Güvenilir ve ucuz güneş enerjisi üretim çözümleri
► ABB trafo merkezleriyle güvenilir ve düşük maliyetli çözümler
► Rüzgar enerjisinin şebekeye entegrasyonu
► Yeni nesil gaz izoleli şalt tesisleri. 
► Enerji santralları için güvenilirliği, emre amadeliği, ve esnekliği artıran generatör devre kesiciler

Fuarda ziyaretçilere sunulan ABB Symphony Plus otomasyon platformu günümüzün enerji üretimi, ve su altyapı tesislerinde en yaygın kullanılan dağıtılmış kontrol sistemlerini (DCS) oluşturuyor. Symphony Plus, tesis ve personelin verimli çalışmasına olanak sağlarken, operasyonel güvenilirliği ve üretimde verimliliği işletmenin hedefleri doğrultusunda dengeleyebiliyor. Platform, su ve enerji endüstrilerinde tesis boyut, fiziksel lokasyon gibi özelliklere bakılmaksızın enerji verimliliği ve üretkenlik sağlayacak biçimde tasarlanmış.


 
Enerji üretimi alanındaki 125 yıllık teknoloji ve inovasyon deneyimiyle ABB, müşterilerine güvenilir bir partner olarak mühendislik çözümleri sunuyor.  Fuarda ön plana çıkan ABB’nin trafo merkezi çözümleri, yenilenebilir enerjinin iletim ve dağıtım şebekelerine entegre edilmesini sağlarken, emisyon içermeyen gücün dünyadaki milyonlarca tüketiciye ulaşmasını sağlıyor.
 
Yeni nesil gaz izoleli (GIS) ELK-3 C şalt sistemi daha yalın, düşük maliyetli, ve çevreye duyarlı bir çözüm sunuyor.
 
Generatör devre kesicilerinde elli yıldan fazladır yüzün üzerinde ülkeye sekiz binden fazla teslimat yapan ABB, enerji santrallarındaki ana ekipmanın korunmasını sağlarken operasyonları da yalınlaştırıyor.
 
ABB (www.abb.com) kamu hizmetleri, endüstri, ulaşım ve altyapı alanlarında faaliyet gösteren müşterilerinin performansını artırırken, çevre üzerindeki etkilerini azaltmalarını destekleyen güç ve otomasyon teknolojilerinde dünya lideridir. ABB Grubu yaklaşık 100 ülkede, 140.000 çalışanıyla faaliyet göstermektedir.
 
Bilgi için:
ABB Türkiye İletişim Departmanı
Tel: 0850 333 1 222
contact.center@tr.abb.com

Kaynak:


GÜNÜN FİRMASI