elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sektör, FORM’un İstanbul Seminerinde Buluştu

50 yıldır daha verimli bir gelecek için çalışan Form Şirketler Grubu, İstanbul’da VRF ve Paket Klima teknolojilerindeki yenilikçi ve verimli ürünlerini tanıtan seminer ile sektörün öncü oyuncularını bir araya getirdi.



A- A+
19.06.2015 tarihli yazı 8112 kez okunmuştur.
14 Mayıs’ta İstanbul Yapı Endüstri Merkezinde gerçekleştirilen seminere sektörün önde gelen firmalarından 250 kişi katıldı. Seminerde yeni nesil VRF sistemleri ve Lennox Paket Klima yeni Energy serisi ile ilgili bilgiler verildi.
 
Açılış konuşmasını yapan Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun, FORM’un 50 yıllık geçmişinden önemli notlar paylaşırken, geleceğe yönelik planlarını da aktardı. Ardından Lennox Bölge Müdürü Jean Pierre Coletta, Lennox  Avrupa-Ortadoğu- Afrika ve Hindistan’dan Sorumlu Satış Direktörü Bruno Vilaseca, Form VRF Sistemleri Satış Koordinatörü Zafer Sarı ve Form VRF Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Selahhattin Telatar da sunum yaptı.
 
Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun, açılış konuşmasında bu sene 50. yılını doldurmaya hazırlanan Form Şirketler Grubu'nun, 200’e yakın çalışanı ile Türkiye’nin ikinci büyük ticari klima firması olduğunun altını çizdi.


 
Lennox firması temsilcileri ile devam edilen sunumlarda, Lennox’un  Avrupa-Ortadoğu-Afrika ve Hindistan’dan Sorumlu Satış Direktörü Bruno Vilaseca, 1895 yılında kurulan Lennox’un dünya genelindeki 20 üretim tesisi ve 9.300 çalışanı ile iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren bir dünya devi olduğunu ifade etti.
 
Seminerde tanıtımı yapılan Mitsubishi Heavy Industries yeni KXZ  Serisi, yüksek enerji verimliliği sunmakla birlikte enerjinin doğru yönetimi ve kontrolü felsefesi ile üretilen bir ürün olarak katılımcılardan yoğun ilgi gördü. KXZ Serisinin, değişken üfleme sıcaklığı kontrolü ile %34’e varan enerji tasarrufu sağlarken optimize edilmiş kompresör motor dizaynı sayesinde yüksek verim sağladığı belirtildi. Mitsubishi Heavy Industries VRF Klima sistemleri Tema İstanbul, Richmond Otelleri, Bahçeşehir Koleji, Eclipse Maslak, Ant Teras Konutları ve Başakşehir Stadyumu gibi bir çok büyük projede kullanılıyor.
 
14 Mayıs’daki İstanbul semineri kapsamında tanıtılan LENNOX yeni “ENERGY” serisi paket klimalar ise frekans kontrollü kompresör teknolojisi ve Eurovent A sınıfı enerji verimliliğine sahip olması ile dikkat çekti. Yeni “ENERGY” serisinin, tek bir paket cihaz ile tüm soğutma, ısıtma, havalandırma ve filtrasyon ihtiyacına çözüm sunduğu yapılan sunumlarda ifade edildi.


 
Lennox Paket Klimalar,  Mall of İstanbul, Brandium AVM,  Aqua Florya AVM, Oyak Renault Fabrika, Konya Bilim Merkezi, TÜYAP,  Metro Gross Marketler, Carrefour gibi bir çok büyük referansa sahip.
 
Seminerler 8 Ekim’de Ankara Marriot Otel’de düzenlenecek etkinlik ile devam edecek.
 

Form Şirketler Grubu Hakkında

 
1965 yılında kurulan ve bugün 50 yılı geride bırakan Form Şirketler Grubu, İklimlendirme ve Yenilenebilir Enerji alanında, yaşam ve imalat kalitesini arttıracak cihazların üretim ve temini ile birlikte düzenli bakımını sağlamaktadır. Form Şirketler Grubu’nun merkez ofisi Maslak İstanbul'dadır. Ankara, Antalya, İzmir, Adana ve Bursa’da ise bölge müdürlükleri bulunmaktadır. Form Şirketler Grubu’nun duman tahliye kapakları, günışığı aydınlatma sistemleri ve evaporatif soğutma üniteleri imalat faaliyetleri İzmir Pancar’daki fabrikasında sürdürülmektedir. Munters-Form aktiviteleri Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrika ve merkez ofisi üzerinden Türkiye ve yurtdışına hizmet vermektedir. Klima faaliyetlerinde Merkezi Klima Sistemleri ve VRF cihazları temin eden Form Şirketler Grubu, her tür binanın, fabrika ve alışveriş merkezlerinin iklimlendirme, havalandırma cihaz teminini sağlar ve bakım faaliyetlerini gerçekleştirir. Paket klima cihazlarında Lennox, ısı pompalarında Climate Master, soğutma gruplarında Dunham Bush, Decsa ve Clivet, VRF ürünlerinde ise Mitsubishi Heavy Industries klima sistemleriyle büyük hacimli binaların iklimlendirilmesi için geniş bir ürün yelpazesi sunar. Ayrıca güneşten elektrik elde eden Fotovoltaik sistemlerinin projelendirme ve anahtar teslim kurulumunu sağlar.  Form Şirketler Grubu, kurulduğu günden bugüne istikrarın verimlilik bilincinden geçtiğine inanıyor. Referansları arasında Migros, Arçelik, Brandium, Akasya Acıbadem, Carya Golf Resort, Maxx Royal Kemer, Rixos Premium Belek, Aqua Florya AVM, Kamer Tekstil, Assan Alüminyum, Teknopark, İstinye Park AVM, Özdilek, Garanti Bankası, Mall of İstanbul, Zorlu Center, Terracity AVM, TEB, Eser Holding, Eclips Maslak, Ant Teras, Swiss Otel gibi yüzlerce prestijli projelerde yer alıyor. Form Şirketler Grubu hakkında daha fazla bilgiye www.formgroup.com internet adresinden ulaşılabilir.