elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Witty ile Enerji Hiç Bitmiyor

Enerji dağıtım, bina otomasyonu, kablo yönetimi ve enerji verimliliği alanlarında faaliyet gösteren Hager Group Türkiye, kompakt ve estetik olarak tasarlanmış Witty ürün yelpazesi ile elektrikli araçları şebeke dostu, güvenli ve uygun bir şekilde şarj edilebiliyor. Konut ve ticari tesisler için mükemmel bir kombinasyon imkanı sunan Witty, duvarda veya bir stand üzerinde, bir garajın içinde veya bir park yerinde rahatlıkla çalışıyor.



A- A+
14.04.2022 tarihli yazı 13433 kez okunmuştur.
Elektrikli araçlar, içten yanmalı motorlara sahip otomobillerden daha fazla çevre dostu olmasıyla öne çıkıyor. Öyle ki elektrikli araçlar, 150 bin kilometrelik bir yaşam döngüsü boyunca yüzde 28 ila 72 arasında daha az sera gazı/karbondioksit üretiyor.

Dünya genelindeki 25 üretim tesisi ile 136 ülkede ticari faaliyet gösteren Hager Group, elektrikli araç şarj istasyonları ve mikro şebeke yatırımları ile enerji verimliliği için çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Kolay montajı sayesinde hızlı ve rahat bir şekilde devreye alınan Witty, kullanıcılar için güvenilir ve performanslı şarj imkanı sunuyor. Konut ve ticari kullanım için ayrı ayrı tasarlanan Witty her duruma rahatlıkla uyum sağlayabiliyor.
 
Hager Witty ile her alana uygun çözüm




 

Konut için kolay kullanım imkanı


Konutlarında Witty’i kullanmak isteyen kullanıcılar, Witty Basic veya Witty Flow arasından seçim yapabiliyor. Witty Flow, konut şebekesinde ve elektrikli araç şarj istasyonunuzdaki enerji akışını düzenlerken, bu akışı optimize etmeye yardımcı olarak da EEBUS protokolünü kullanıyor.



 

Küçük hacmi ile dikkat çeken Witty basic


Witty Basic, kişisel kullanımlar için harika çözümler sunuyor. Özel kullanım uygulamaları için güçlü, sağlam ve patentli bir tasarım imkanı bulunan Witty Basic’in 1 adet şarj noktası ve anahtarlı erişim yönetimi bulunuyor. 6.2 kilogramlık küçük hacmi ile dikkat çeken Witty Basic, duvar veya stand montajı sayesinde kullanılabiliyor.

 

Araçlar ve rahatlıkla bağlantı Witty Flow


Witty Flow ürünü ise özel kullanım alanlarıyla akıllı çözümler sağlıyor. Yeni EEBUS akıllı yük yönetimi sayesinde evler, Witty Flow ile de araçlar arasındaki enerji akışını rahatlıkla düzenleyebiliyor. Bu özel ürün yeni ISO15118 uyumluluğu sayesinde de araç ile Witty arasında rahatlıkla bağlantı kurabiliyor.

 
Özel kullanım ve daha akıllı özellikler için


Evde elektrik kesintisinden kaçının

► Yeni EEBUS akıllı yük yönetimi sayesinde eviniz (Şebeke, solar, standart yükler, Depolama, Isıtma) ve witty flow ile aracınız arasındaki enerji akışını düzenleyin ve optimize edin
► Yeni ISO15118 uyumluluğu sayesinde akıllı şarj teknolojisi (araç ile Witty arasında)
► Yapılandırma için entegre web sunucusu
► Aşırı yükleme koruması
► Fotovoltaik için optimize edilmiş şarj
► Koordineli şarj

 
EEBUS standardı, 70'den fazla şirketten oluşan bir dernek tarafından belirlendi. Farklı üreticilerin cihazlarını birbirleriyle birlikte çalışabilir hale getiren ortak bir dil sunmaktadır: kesintisiz kolay iletişim sağlar, bu kadar basit.

 

Witty Park/IP ile ticari kullanıma yönelik çözüm


Witty Park/IP ürünü, ticari kullanımlar için etkili çözümler sunuyor. E-mobilite hizmet sağlayıcıları ile tam uyumluluk sağlayan Witty Park/IP, OCCP/IP iletişim protokolünü sağlıyor. 1 adet şarj noktası bulunan Witty Park/IP, 3. parti 1.6j OCPP/IP ile entegre iletişim sağlıyor.
 
3. parti herhangi bir yazılımla entegrasyon
 

1 şarj noktası (witty IP):

► 3. parti 1.6j OCPP/IP ile Entegre İletişim
► Akıllı şarj (Araçtan şebekeye) ISO15118
► Yapılandırma için entegre web sunucusu


2 şarj noktası (witty park):

► 3. parti 1.6j OCPP/IP ile Entegre İletişim
► Akıllı şarj (Araçtan şebekeye) ISO15118
► Yapılandırma için entegre web sunucusu



Kaynak:




      

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar