elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Kariyer.net ile Kariyer Tüyoları |
GYTE IEEE

Kariyer Kampüste Ekibinden Kariyer.net Eğitim Uzmanı Eren Karalar 16 Kasım Pazartesi günü Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü IEEE Kulübü Kariyer.net ile Kariyer Tüyoları etkinliğine katıldı.



A- A+
19.12.2013 tarihli yazı 8379 kez okunmuştur.
Kariyer Kampüste Ekibinden Kariyer.net Eğitim Uzmanı Eren Karalar 16 Kasım Pazartesi günü Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü IEEE Kulübü Kariyer.net ile Kariyer Tüyoları etkinliğine katıldı. Etkinlik öncesi Gebze Tüksek Teknoloji Enstitüsü yemekhanesinde IEEE yönetim kurulu üyeleriyle beraber yemek yenildi. Yemekten sonra okul kantininde kısa bir sohbet gerçekleştirildi ve sunuma geçildi.
 

Sunum sırasında sevgili Eren Karalar  Özgeçmiş hazırlanırken nelere dikkat edilmesi hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Bunlardan bazıları;

► Özgeçmişe ekleyeceğiniz e-posta adresinin ciddi olması
► Firmaların size ulaşabilmesi için özgeçmişe ekleyeceğiniz  telefon numarasının kendinize ait olması ve güncel olması
► Adres bilgilerinin tam ve güncel olması
► Özgeçmişine koyacağın fotoğrafın iş ilanlarına başvurabilecek ciddiyette olması
► Eğer staj yaptıysanız mutlaka özgeçmişinize eklemelisiniz.
► Özgeçmişinizi oluştururken imla hataları olmamasına özen gösterilmesi.
► Eğitimcimizin özellikle belirttiği konu ise bir firmaya iş ilanı için başvururken özgeçmişin yanında mutlaka bir ön yazının eklenmesiydi.
 
Ayrıca mülakat öncesinde firmaların detaylı bir şekilde araştırılması , ke
sinlikle mülakat yerine geç kalınmaması gerektiği belirtildi ve mülakat anında nasıl davranılması gerektiği uygulamalı olarak katılımcılara gösterildi.

► Mülakat anında  samimi ve ölçülü  bir şekilde mülakatı yapan kişinin elinin sıkılması.
► Mülakatı yapan kişi ile göz teması kurulması.
 Sorulara yanıt vermeden önce dürüst olunması gerektiği hakkında eğitimcimiz Eren Karalar katılımcılara uyarılarda bulundu.
 

Sunum sonunda çekiliş ile katılımcılar arasından 5 şanslı kişi İNFOLANG dil okullarından ücretsiz online dil eğitimi kazanmış oldu. Ayrıca katılımcıların hepsi İNFOLANG dil okullarına kayıt yaptırırken %10 indirim hakkına sahip oldu. Etkinliğin sonunda değerli bilgilerini GYTE’li öğrencilere aktardığı için Kariyer.net Eğitim Uzmanımız Eren Karalar‘a teşekkür plaketini  reklam ve tanıtım sorumlumuz Emre Arıcı verdi.
 
Haberi Hazırlayan:
 
Emre Arıcı
 
ElektrikPort GYTE Marka Temsilcisi


 
Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.