elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

İstanbul Üniversitesi Kariyer Günleri

İstanbul Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu ve İstanbul KAGEM işbirliğiyle düzenlenecek olan yönetim, girişimcilik, uzmanlık, deneyim paylaşımları ve farklı sektörlerde iş imkanlarının yer aldığı Kariyer Günleri'nde alanlarında uzman kişiler 21 Nisan tarihinde öğrencilerle buluşacak. Programın detayları yazımızın devamında.



A- A+
20.04.2015 tarihli yazı 5928 kez okunmuştur.
 


Bu sene ilk kez düzenlenen ve öğrencilerin kariyerlerine sağlam adım atabilmeleri için gerçekleştirilen Kariyer Günleri öğrencilere, sektörün önde gelen firmalarıyla buluşup söyleşi imkanı, iş ve staj fırsatları sunuyor. Aynı zamanda mezuniyet sonrasını çok düşünenler için mezuniyet sonrası sınavlara yönelik bilgilendirme programının da yer aldığı etkinlikte, yönetim, girişimcilik, uzmanlık konularında alanında uzman kişilerden deneyim paylaşımları da yer alıyor. Etkinliğin ilk seansında da İstanbul Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölüm başkanı Prof. Dr. Sıddık YARMAN öğrencilerle buluşacak.

Kariyer Günleri etkinliği 21 Nisan tarihinde İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ali Rıza Berkem Konferans Salonunda düzenlenecek.
 


22 Nisan tarihinde de İstanbul Üniversitesi IEEE RAS & Kariyer Planlama departmanları ve Formhane ile öğrenciler için bir de 3D yazıcı eğitimi olacak. Bu eğitime katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz. 

İstanbul Üniversitesi dışından gelecek öğrenciler ücretsiz olarak buradan kayıt olarak etkinliğe katılabilirler.
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.