elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

CSCON'18

IEEE Türkiye Computer Society Kongresi - CSCON bilişim ve yazılım sektörüne ilgi duyan öğrencilere sektör ile ilgili bilgi vermek, kariyer gelişimlerine katkı sağlamak ve öğrencileri bu sektörlerde yönelebilecekleri farklı alanlarda verilen eğitimlerle teknik yönden geliştirmek amacıyla 2-3-4 Mart 2018 tarihinde İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi’nde gerçekleşecek.



A- A+
13.02.2018 tarihli yazı 26569 kez okunmuştur.
2-3-4 Mart 2018 tarihinde İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi’nde gerçekleşecek olan CSCON’18, ilk günü konferans, ikinci ve üçüncü günleri teknik eğitimlerle devam etmesi planlanmıştır. Konferans için 750 kişi, eğitim için 2500 kişilik kontenjan oluşturulmuştur. Teknik eğitimler, bilgisayar bilimi ve mühendisliğinin popüler konuları arasından seçileceği gibi 20’den fazla eğitim planlanmıştır. Etkinlikte ayrıca Hour of Code eğitimi de bulunacaktır. 
 
Hour of Code eğitiminde amacımız genç arkadaşlarımıza kodlama ile algoritma geliştirme becerisi kazandırmak ve daha sonraki yıllarda CSCON’u genç arkadaşlarımızın geliştirip,düzenlemesine katkı sağlamaktır. Etkinlik boyunca bilişim dünyasından pek çok şirket ve sivil toplum kuruluşlarının stant açması planlandığı gibi etkinlikte ayrıca kahve sohbeti ve bir konser düzenlenmesi de planlamaların arasında bulunmaktadır. 
 
CSCON' 18 etkinliğine isteyen herkes katılabilir. Tek yapmanız gereken 9-14 Şubat 2018 tarihlerinde kayıt formunu doldurmaktır.Daha sonra size başvurunuzun onay durumu ile ilgili mail gönderilecektir.
 
CSCON' 18 etkinliğine kayıt için: cscon.ieeeturkeycs.org 
 
CSCON için Planlanan Eğitimler: Artificial Intelligence, Machine Learning, Deep Learning, Deep Learning with Keras, Data Mining, Big Data and Hadoop, Reverse Engineering, Web Development with PHP, Introduction to Linux, Introduction to Arduino, Introduction to Android, IOS APP Development, Unity, Cryptology 1, Cryptology 2, Accenture Technologies,IBM Technologies, Microsoft Technologies, Python 1, Python 2, Internet of Things, Internet of Things 2, Robotics, Blockchain, Cyber Security, Ethical Hacker, Front End, Embedded Systems...vb.
 
Türk Hava Yolları'nın, CSCON '18 katılımcıları için özel indirimleri vardır. CSCON '18 hakkında daha fazla bilgi için CSCON sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.



 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.