elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

1st IEEE Turkey ComSoc Conference

1st IEEE Turkey ComSoc Conference (1. IEEE Türkiye ComSoc Konferansı) haberleşme teknolojisi ve ilgili disiplinlerdeki bilim, teknoloji ve uygulamaların ilerlemesini teşvik eder. Bu yıl İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi ev sahipliğinde, haberleşme ve telekomünikasyon sektörüyle ilgilenen öğrencilerin kariyer gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla 6 Ekim 2018'de gerçekleştirilecek.



A- A+
02.10.2018 tarihli yazı 93852 kez okunmuştur.
6 Ekim 2018 Cumartesi günü Bilkent Üniversitesi'nde ev sahipliğini gerçekleştireceği 1. IEEE Türkiye ComSoc Konferansı'na davetlisiniz! Konferansın temel amacı haberleşme teknolojileriyle ilgilenen herkesi bir araya getirmek ve bu alanda akademide ve sektörde önemli işlere imza atmış insanlarla buluşturmaktır. Haberleşme teknolojilerinin nasıl bir yönde ilerlediğini, bizi gelecekte nelerin beklediğini keşfetmek istiyorsanız 6 Ekim'de konferansa katılabilirsiniz!



 
► Etkinlik ücretsiz ve Türkiye geneline açıktır.
► Katılmak için yapmanız gereken etkinlik web sitesinde "REGISTER" butonundan Eventbrite sayfasına gidip etkinliğimize kaydolmak. ETKİNLİĞE KATILIM İÇİN EVENTBRITE'TAN KAYDINIZ OLMASI GEREKMEKTEDİR.
► Etkinlik 6 Ekim Cumartesi saat 09.00-18.00 saatleri arasında devam edecektir.
► Etkinliğin dili İngilizce'dir.
 
Konukların bazıları:

► Prof. Erdal Arıkan: İsmini son zamanlarda Huawei ve 5G isimleri ile beraber duymuş olmanız çok olası, çünkü kendisi 5. Nesil haberleşme teknolojileri için çok kritik olan kutupsal kodlama (polar codes) yöntemini keşfetti. Bu yöntemi yayınladığı makalesi için tıklayınız.

► Yrd. Doç. Dr. Tuncer Baykaş: 802.11 TGbb ve 802.19 WG'nin başkan yardımcılığı görevini yürütmekte ve 802.22, 802.11af ve 1900.7 dahil olmak üzere çoklu standartlaştırma projelerine katkıda bulundu. Ayrıca Optik Kablosuz İletişim Teknolojileri (OKATEM) Mükemmeliyet Merkezi Başkan Yardımcısı ve 2017 yılında Türk Bilimler Akademisi'nden GEBIP ödülünü aldı. 

► Prof. Robert Schober: Kendisi IEEE ComSoc'un önemli Distinguished Lecturer'larından biridir. Friedrich Alexander Üniversitesi Erlangen-Nuremberg'te (FAU) öğretim üyesi ve üniversite bünyesindeki Dijital Haberleşme Enstitüsü (IDC / Lehrstuhl für Digitale Übertragung) başkanıdır. Daha fazla bilgi için tıklayınız. 

► Lianqing Wu: Huawei Türkiye direktörü. Huawei aynı zamanda standında CV toplayacak, bu açıdan da konferansımız kariyeriniz için yepyeni kapılar açabilir.

► Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu: Elektronik Haberleşme, Bilgi Teknolojileri ve Posta sektörüne ilişkin düzenleme ve denetleme faaliyetlerini yürüten kurum.


**Etkinliğimizin platin sponsoru Huawei, catering sponsoru ise Tchibo'dur. Kahve aralarında ücretsiz olarak Tchibo kalite farkıyla kahve içebilirsiniz.
**Etkinliğe resmi veya yarı resmi kıyafetle katılmaya özen gösterilmesini rica ediyoruz.

 
Etkinlik Web Sitesi için tıklayınız.

 
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.