elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

IEEE İç Anadolu Bölge Toplantısı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde Gerçekleştirildi

Bu seneki IEEE Türkiye İç Anadolu Bölge Toplantısı'nın ikincisi 30 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. IEEE kollarının yoğun katılım gösterdiği bu etkinliğe yaklaşık 20 üniversiteden 200 kişi katılım gösterdi.



A- A+
06.12.2013 tarihli yazı 7246 kez okunmuştur.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı, bu dönemin 2. İç Anadolu Bölge Toplantısı, 20’den fazla üniversitenin IEEE kollarının katılımıyla 30 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. IEEE kollarının yoğun katılım gösterdiği bu etkinliğe yaklaşık 20 üniversiteden 200 kişi katılım gösterdi.

 
 

KSÜ IEEE Kulüp Başkanı H.İbrahim Kapucubaş’ın ve Sütçü İmam Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekan yardımcısı Doç.Dr. İbrahim Taner Okumuş’un açılış konuşmaları ile etkinlik başladı.
 
IEEE Türkiye oturumu ile devam eden etkinlikte, IEEE Türkiye Society danışmanlarının sunumları gerçekleştirildi. ComSoc (Communications Society), RAS( Robotics and Automation Society), CS (Computer Society), PES(Power and Energy Society), EMBS(Engineering in Medicine and Biology), WIE (Women in Engineering) ve Kurumsal Destek Danışmanlarının sunumlarının ardından IEEE Türkiye bünyesinde faaliyet gösteren ve kulüplere eğitimler düzenleyen E# proje ekibinin tanıtım sunumu gerçekleştirildi.
 
 
 
 

Etkinlik,verilen yemek arasının ardından IEEE KSÜ’ye ait olan ve TÜBİTAK’ın gerçekleştirmiş olduğu Alternatif Enerjili Araç Yarışlarında çeşitli dereceye sahip Istiklal Güneş Arabası Tanıtımı ile devam etti. 
 
 


Etkinlik, Erciyes üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Fırat Üniversitesi,Niğde Üniversitesi, TOBB ETU ve Gazi Üniversitesinin kol sunumları ile devam etti. Kol sunumlarının ardından IEEE Türkiye’de kol sorunları üzerinde uzunca bir süre duruldu ve her öğrenci kolunda görülen sorunlardan bahsedildi ve çözüm üretilmeye çalışıldı. Etkinliğin akşamında katılımcılara verilen yemek ile etkinliğin ilk günü tamamlanmış oldu.
 



► İlginizi Çekebilir : IEEE Marmara Bölge Toplantısı Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum'da Gerçekleştirildi

 
Etkinliğin ikinci gününde ise katılımcılar ile birlikte topluca kahvaltı yapıldı. Kahvaltıdan sonra ise Kahramanmaraş’ın tarihi ve doğal güzellikleri tanıtılarak etkinlik sonlandırılmış oldu.
 
KATILIMCI ÜNİVERSİTELER

Ankara Üniversitesi
 
Bilkent Üniversitesi
 
Çukurova Üniversitesi
 
Dumlupınar Üniversitesi
 
Erciyes Üniversitesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Fırat Üniversitesi
Gazi Üniversitesi
Hacettepe Üniversitesi
İstanbul Teknik Üniversitesi
Kadir Has Üniveristesi
Karabük Üniversitesi
Mersin Üniversitesi
Mevlena Üniversitesi
Niğde Üniversitesi
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
TOBB Üniversitesi
Turgut Özal Üniversitesi
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
Yıldız Teknik Üniversitesi
 
  
Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.