elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort Sektör Günleri İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nde Gerçekleştirildi

ElektrikPort ve İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Girişimcilik Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği ElektrikPort Sektör Günleri'ne, ElektrikPort'un yanı sıra sektörlerinin öncü firmalarından Pelsan Aydınlatma ve Artesis katıldı. Etkinlikte firma yetkilileri bulundukları sektörler hakkında bilgiler verirken, etkinlik boyunca öğrencilerden gelen akıcı sorular dikkatleri çekti.



A- A+
25.12.2013 tarihli yazı 9629 kez okunmuştur.
Etkinliğe ElektrikPort'dan Satış ve Pazarlama Müdürü Gülbin US OVACIK, Pelsan Aydınlatma'dan Üretim Müdürü Muammer KAVAK ve Ürün Sorumlusu Halit ALGÜL, Artesis’den  Satış Mühendisi Cumali ÖZEL katıldı.
 
 

Etkinlik ElektrikPort hakkında bilgi verilerek başladı. Ardından kürsü ElektrikPort'dan Satış ve Pazarlama Müdürü Gülbin US OVACIK’a bırakıldı. Gülbin Hanım, ElektrikPort'un pazarlama stratejilerini ve hedef kitleye ulaşma yöntemlerini anlatırken kendisine gelen Mühendis olmak ister misiniz? sorusuna, ElektrikPort bünyesinde çalışma yürüten ve mühendis olmayan iki kişiden biri olduğuna değinerek, tabi ki her meslekten olmayı isterdim diyerek ElektrikPort işleyiş ve yapısı hakkında bilgiler vermeye devam etti.
 

Daha sonra kürsüye "Kestirimci Bakımda" Dünyayı saran Türk Teknolojisi olan ARTESİS firmasından Satış Mühendisi Cumali ÖZEL verdiği teknik bilgilerle katılımcıların yoğun sorularıyla karşılaştı.
 

Son olarak Pelsan Aydınlatma Üretim Müdürü Muammer KAVAK,  aydınlatmanın Dünya ve Türkiye üzerindeki önemini ve bu konuda daha çok yol kat edilmesi gerektiğini, Türkiye ve Dünya pazarı hakkında önemli bir rol üstlenen Pelsan Aydınlatma'nın AR-GE  çalışmalarını ve LED aydınlatmanın öneminden bahsederken “Aydınlatma Hesap İşidir” diyerek  Aydınlatma armatürünün tasarım aşamasından üretim aşamasına kadar olan tüm önemli işlemleri anlattı.
 

Konuşma sırasında Muammer KAVAK öğrencilerin aydınlatma sektörü ile ilgili sorularını cevapladı. Etkinlik boyunca öğrencilerden gelen akıcı sorular dikkatleri çekti.
 

Etkinlik sonunda etkinliği düzenleyen öğrenciler ve konuşmacılarla yemek yendi ve etkinlik tamamlanmış oldu.

 
Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.