elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

E2MD ‘13 |
DPÜ IEEE

Dumlupınar Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen etkinliklerden biri olan ‘’Elektrik Elektronik Mühendisliğine Doğru Seminerleri’’ bu sene 12 Aralık 2013 Perşembe günü Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kırmızı Salonda gerçekleştirildi.



A- A+
14.12.2013 tarihli yazı 9933 kez okunmuştur.
Dumlupınar Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen etkinliklerden biri olan ‘’Elektrik Elektronik Mühendisliğine Doğru Seminerleri’’ bu sene 12 Aralık 2013 Perşembe günü Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Kırmızı Salonda gerçekleştirildi. Her sene Elektrik-Elektronik sektöründen bir sektör seçen ve bunun üzerine çalışan koordinasyon ekibi bu sene sektörünü ‘’Enerji’’ olarak belirledi ve bunun üzerine çalışmalar gerçekleştirildi.

Etkinlik Basın-Yayın Sponsoru: "ElektrikPort"
 
Etkinlikte ilk oturumda Schneider Electric firmasından Mehmet Taylan Demir ‘’Endüstride ve Binalarda Enerji Verimliliği’’ adlı sunumunu gerçekleştirdi.


İkinci oturumda ise Dumlupınar Üniversitesi’nin DUSCART Güneş Arabası Ekibi ve Dumlupınar Üniversitesi HEZARFEN Hidromobil ekibi araçlarını ve bu zamana kadar ki gerçekleştirdikleri projeleri anlattılar.


Etkinliğin son oturumunda ise OEDAŞ Kütahya İşletme Baş Mühendisi Faruk ŞENGÖZ  ‘’Türkiye’de Elektrik Dağıtım Sektörü’’ adlı sunumunu gerçekleştirdi ve iş tecrübelerini aktardı.  
        


Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.