elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

16. ULUSAL KALİTE GÜNLERİ |
YTÜ KVK

Kalite Günleri; bütün öğrenci kulüplerinin bağlı bulunduğu sosyal bir platform olan Üniaktivite’nin düzenlediği en aktif kulüp yarışmasında ‘iş ve kariyer alanında’ Türkiye 1. si seçilen Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün geleneksel ve en büyük organizasyonu olma özelliği göstermektedir.



A- A+
23.01.2014 tarihli yazı 7421 kez okunmuştur.
Kalite Günleri; bütün öğrenci kulüplerinin bağlı bulunduğu sosyal bir platform olan Üniaktivite’nin düzenlediği en aktif kulüp yarışmasında "İş ve Kariyer alanında" Türkiye 1. si seçilen Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün geleneksel ve en büyük organizasyonu olma özelliği göstermektedir.

 
Etkinlik Basın-Yayın Sponsoru | "ElektrikPort"
 

16. Ulusal Kalite Günlerisıradan seminerler zincirinin aksine  ‘Kendi Şirketini Yarat!’ sloganın yola çıkılarak  8 ana oturumu* olan, bu oturumları departman çalışmaları ve interaktif çalışmalar ile destekleyen, bu sayede katılımcılara bir şirket ambiyansı yaratarak onları gelecek iş yaşamlarına daha iyi hazırlayan bir etkinlik olmayı hedefliyor.
 


 

Ana Başlık


► İş Dünyasında Büyüme Stratejileri ve Teknoloji
 

Oturumlar
 

► Sürdürülebilir Büyüme

► Dijital Teknolojinin Bugünü ve Yarını

► Teknolojik Değişimlerin Yönetimi

► Büyümede İnovasyon

► Doğru Yatırım, Kârlı Büyüme

► Rekabet Üstülüğü için Teknolojik Üstünlük

► Liderler Paneli

► Bir Başarı Hikayesi
 
Kalite Günleri Fuarı Katılımcıları; BOSCH, B/S/H , PwC , Şişecam

Departman Çalışmaları; Satış, Pazarlama, IT,  AR-GE, İnsan Kaynakları, Finans

Sektörünün önde gelen, kaliteli, bilinir ve nitelikli isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı etkinliğimizle kariyerinize yön vermek istiyorsanız 12-14 Mart 2014 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Salonunda gerçekleşecek olan 16. Ulusal Kalite Günlerine katılımlarınızı bekliyoruz. Etkinliğe bilet almak için bağlantıyı takip edebilirsiniz.

NOT; Konuşmacılar sosyal medya hesaplarında açıklanacaktır.
 

 

  
 

Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.