elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Röleleri Kapsamlı Çözümler Sunuyor

Şebekelerde kullanılan çeşitli devre elemanlarının arıza (yüksek akım, ısınma, dengesiz yükleme vb.) durumlarında korunmaya alınması gerekir. Bu tür arızalarda sistem ve elemanlar nasıl korunmalıdır? Sigma Elektrik firmasının ürettiği rölelerinin kapsamlı çözümlerine yazının devamından ulaşabilirsiniz.



A- A+
09.10.2020 tarihli yazı 9698 kez okunmuştur.

Zaman Rölesi

 
Sigma Zaman Röleleri elektrik kontrol ve kumanda panolarında ve endüstrinin ihtiyacı olabilecek tüm uygulamalarda ilgili elektrik cihazlarını ayarlanan süre sonunda devreye alıp çıkararak zamana bağlı kontrolü sağlar.

Yıldız Üçgen Zaman Rölesi 




Sigma Yıldız üçgen zaman rölesi; yük altında direkt yol vermeye uygun olmayan elektrik motorlarını yıldız bağlantıdan belirlenen süre sonunda üçgen bağlantıya geçiren ve bu geçişi ayarlanan süre kadar geciktirebilen röledir.



Sıvı Seviye Kontrol Rölesi

Sigma Sıvı Seviye Kontrol Röleleri, su depoları, arıtma tesisleri, kuyular, pompalar, akaryakıt depoları ve tüm endüstriyel sıvı depolama sistemleri için iletken sıvı ile dolu depoların sıvı seviyesini kontrol ederek ihtiyaç halinde deponun pompa motorları ile doldurulmasını veya boşaltılmasını sağlar. 
 

 


Motor Koruma Rölesi 






Sigma motor koruma röleleri, elektrik motorlarını, aşırı gerilim, düşük gerilim, faz sırası hatası, faz kaybı durumlarında devre dışı bırakan koruma röleleridir.





Sigma Elektrik Genel Ürün Kataloğu İçin Tıklayınız.


Kaynak:



                   

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar