elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Sigma Elektrik 30’uncu Yılını Yeni Fabrikasıyla Taçlandırdı

Alçak Gerilim Şalt Sektöründe kalite ve yüksek performansı bir arada sunan, ürün çeşitliliğiyle de Türkiye’de sektörüne öncülük eden Sigma Elektrik, sektördeki 30’uncu yılını 200’ün üzerindeki bayisi ile birlikte kutladı. Yeni fabrikanın açılışı ile başlayan kutlamalar A-TECH - Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı’na taşınırken, fuarda yerli ve yabancı ziyaretçilere markanın hikâyesi anlatıldı.



A- A+
04.12.2023 tarihli yazı 1612 kez okunmuştur.
Sunduğu yüksek performanslı şalt ürünleriyle sektöre yön veren Sigma Elektrik, Türkiye’nin dört bir yanından 200’ün üzerindeki bayisini İstanbul’da ağırladı. Bayilerin katılımıyla 30’uncu yılını ileri teknolojiyle donatılan yeni fabrikanın açılışı ile taçlandıran Sigma Elektrik, devamında ise A-TECH - Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı’na katılarak, yerli ve yabancı misafirlerini kabul etti.


 

“İstihdamda, rekabette ve pazardaki konumumuzda daha güçlü olacağız”


Firmanın 30’uncu yılı ve yeni fabrika açılışı ile ilgili değerlendirmede bulunan Sigma Elektrik Genel Müdürü Özgür Ünlü, “Kuruluşumuzdan bu yana sürekli geliştirmeye bununla birlikte markamızın güvenilir, enerjik, güçlü, yenilikçi değerlerini korumaya gayret ediyoruz. Yeni fabrikamız ile birlikte şalt sektöründeki tecrübemiz ve değerli bayilerimizin katkılarıyla başarımızı zirveye taşımayı hedefliyoruz. Bu sayede istihdamda, rekabette ve pazardaki konumlanmasında çok daha güçlü olacağımıza ve daha büyük başarılara imza atacağımıza gönülden inanıyoruz” diye konuştu. Yeni ürün çalışmalarının yanı sıra mevcut ürün hatlarının otomasyonu konusunda da çalışmaların devam ettiğini belirten Özgür Ünlü, ilk etapta otomatik sigorta, otomatik montaj ve test hattını, otomatik sigorta manyetik modülü kaynak otomasyonunu ve akabinde 32-40 A kontaktör grubu otomatik montaj ve test hatlarını devreye almayı planladıklarını açıkladı.
 

Yeni geleceğe merhaba


Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da A-TECH - Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı’nda katılarak, son teknoloji ürünleri sergileme imkanı bulduklarını söyleyen Özgür Ünlü, bu yılki fuar heyecanını Türkiye’nin dört bir yanından gelen Sigma Elektrik bayileri ile yaşadıklarını kaydetti. A-TECH Fuarı’nın üretici, dağıtıcı ve kullanıcıları bir araya getiren aynı zamanda kamu kurumları ile özel sektörü buluşturan Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olduğunu ifade eden Özgür Ünlü, “Bu yıl bizim için fuar daha da anlamlıydı. Yeni fabrikamızın açılışı akabinde gerçekleşen fuarda, Sigma Elektrik yeni geleceğe de merhaba demiş oldu. Yeni dönem planlarımızı paylaşma, özellikle otomasyona yönelik, sürdürülebilir ve çevre faktörüne dayalı yeni fabrika dizaynımızı gösterme ve tanıtma imkanını fuarda da yakaladık” şeklinde konuştu.