elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Samsung Galaxy S5'e İlginç Dayanıklılık Testi

Günümüzde hemen hemen herkesin sahip olduğu akıllı telefonlar, piyasalarda da büyük şirketlerin rekabet ettiği bir sektör. Ekran büyüklüğü, kamera çözünürlüğü, kalibrasyon vb. özelliklerde birbirleriyle yarışan ve müşterinin ilgisini çekmeye çalışan şirketlerin rekabet ettiği bir diğer alan ise dayanıklılık. Özellikle kullanıcıların denediği çekiçle vurma, bıçakla çizmeye çalışma, yüksek bir yerden yere düşürme gibi görmeye alıştığımız testlerden sonra en ilginci Samsung Galaxy S5'e yapılan testler oldu. Detaylar haberimizde...



A- A+
18.04.2014 tarihli yazı 12361 kez okunmuştur.
Günden güne büyümekte olan akıllı telefon dünyasında üreticilerin sunduğu telefonlar ile kullanıcıların da beklentileri değişmeye, artmaya başladı. Kimi kullanıcı kamera çözünürlüğüne dikkat ederken, kimi de işletim sistemine, işlemcisine veya ekran boyutuna dikkat ediyor. Bir diğer dikkat edilen konnu ise dayanıklılık. Geliştikçe ve özellikleri arttıkça bir o kadar da hassaslaşan akıllı telefonlara talepte, telefonların özellikle olumsuz koşullara ne kadar dayanıklı olduğu etkili olmaya başladı. Buna bağlı olarak gerek şirketler gerekse kullanıcılar akıllı telefonları test ederken ilginç yöntemlere başvuruyor.
 

 
►İlginizi Çekebilir: Dünden Bugüne Samsung

Kullanıcılar açısından çoğu zaman sadece test olsa da, şirketler açısından büyük bir sınav olabiliyor. Üreticiler için kimi zaman olumlu kimi zaman imaj zedeleyen bu testler müşterilerini ve dolayısıyla pazar paylarını etkileyebiliyor.

 
 


►İlginizi Çekebilir: Barcelona - MWC 2014'ün En İyileri


Özellikle sosyal medyada görülen çekiç veya balyozla vurma, bıçakla kesmeye çalışma gibi testleri görmeye alıştığımız bu dönemde en ilginç testlerden biri Samsung'un piyasaya yeni sürmüş olduğu Galaxy S5'e uygulandı.

 



►İlginizi Çekebilir: Galaxy S5 Gözlerinizi Tarayacak

 
İşte o uygulanan ilginç testlerden görüntüler:

Üzerine benzin döküp yaktıkları Galaxy S5, daha sonrasında ekranı zarar görse de çalışmaya devam ediyor:

 


Önce suya konulup bekletilen Galaxy S5, daha sonra çamaşır makinesine atılıyor:
 


Kaynak:

►GadgetGuru
►TechSmartt

 
Osman Öztürk Osman Öztürk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.