elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Hager Witty ile Uçtan Uca Elektrikli Araç Çözümleri

Hızlı, kolay devreye alma özelliği ve kullanıcılar için güvenilir tasarımı ile öne çıkan araç şarjı Witty, konut ve ticari tesisler için benzersiz özellikleriyle öne çıkıyor. Bir stand üzerine, duvara, garaja veya bir park yerine kolayca konumlandırılabilen Witty araçların her an ve her yerde şarj edilmesine olanak tanıyor.



A- A+
08.08.2023 tarihli yazı 7163 kez okunmuştur.
Hager, kompakt ve estetik olarak tasarlanmış yeni Witty ürün yelpazesi ile elektrikli araçların şebeke dostu, güvenli ve ekonomik şekilde şarj edilmesine katkı sağlıyor. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için fosil yakıt tüketiminin azaltılmasını destekleyen Hager, elektrikli araçlar için tasarladığı ürünlerle şehirlerin yeniden şekillenmesine de yardımcı oluyor.
 

Karbon salınımı en aza indiriliyor


Sürdürülebilir Witty çözümü ile Hager, yenilenebilir enerjiden elde edilen enerjiyi depolama imkanı sunarak, elektrikli araçların şarjı gibi yüksek tüketim gerektiren durumların şebekeye olan etkisini azaltan takviye enerji çözümleri sunuyor. Witty sistemi bir yazılım aracılığı ile takip edilerek, şebekenin mümkün olan en az yükle kullanılmasına destek oluyor. Böylece şebekeden daha az enerji çekilerek, enerji üretiminden oluşan karbon salınımı en aza indiriliyor.

 
Hager sürdürülebilirlik için şarj cihazlarını yenilebilir enerji ile entegre ediyor


 

Kolay montaj ve rahat kullanım imkanı sunuyor


Kompakt ve estetik tasarımı ile dikkat çeken elektrikli şarj aracı Witty, basit montajı sayesinde kolay bir kullanım sağlıyor. Konutlar için uygun olan basic ve flow versiyonu ile şebeke ve elektrikli araç şarj istasyonundaki enerji akışını düzenlemeye yardımcı olan Witty, EBUS akıllı yük yönetimi sayesinde de ev ve araç arasındaki enerji akışını rahatlıkla yönetiyor.


 

Ticari kullanımda kesintisiz kolay iletişim


E-mobilite hizmet sağlayıcıları ile tam uyumluluk sağlayan Witty Park/IP, elektrikli araç şarj istasyonlarının merkezi bir yönetim sistemi ile iletişim kurabilmelerine fırsat veren OCCP/IP protokolüyle de öne çıkıyor. Farklı üreticilerin cihazlarının birbirleriyle birlikte çalışabilir hale getirmek için oluşturduğu ortak dil sayesinde kesintisiz ve kolay iletişim sağlıyor.



 

Hager Group Hakkında:


1955 yılından bu yana Akıllı Evler, Bina Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri ve Bina Kablo Aksesuarları ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden Hager Group, enerji dağıtım sektörünün lider şirketlerinden biridir. Bağımsız bir aile şirketi olan ve Almanya'da kurulan Hager Group, endüstrinin inovasyon liderlerinden biri olup, 12.000 çalışana ve 2.6 milyar Euro yıllık ciroya sahiptir. Ürünleri ve sistemleri dünya üzerinde 22 farklı noktada üretilmekte ve yine dünya üzerinde 136'dan fazla ülkede Hager markasına güvenen müşterilere iletilmektedir. Hager’in çözüm ve servis çeşitliliği, enerji dağıtımından kablo yönetimine, güvenlik sistemlerinden bina otomasyonuna kadar uzanmaktadır. Müşteriler ve alanında son derece uzman mühendisler ile sürekli fikir alışverişinde bulunarak proje çözümleri üretilmesi, Hager’in en temel çalışma prensibidir. Enerji verimliliği sağlayarak doğanın korunması ve uygun maliyette en kaliteli projelerin üretilmesi ise Hager’in en önemli amacıdır.


Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar