elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Philips Akıllı Aydınlatma |
Alışveriş Asistanınız

Çevremizdeki her şeyin yavaş yavaş akıllı versiyonunun çıktığı şu dönemde aydınlatma uzmanı Philips, aylık ve haftalık alışverişlerimizi yaptığımız büyük marketlere yöneldi. Akıllı Aydınlatma ile size istediğiniz ürünü en kısa sürede bilgisini geçebilecek bir proje hayatımıza girmeye hazırlanıyor.



A- A+
22.02.2014 tarihli yazı 10902 kez okunmuştur.
Yapmak istediğiniz bir yemeğin ilginç malzemesini veya o an ihtiyaç duyduğunuz acil bir gıdayı bulabilmek için marketlerde dolaşa dolaşa vakit kaybettiğiniz olmuştur. Bulamadığınızda ise gerçekten sinirleriniz bozulmuştur. Aydınlatma uzmanı Philips, bu yeni ürünleriyle birlikte geçmişte yaşanan mutfak alışverişinin zorluğunu unutturacak. Akıllı sokak aydınlatmasının ardından Philips şimdi de perakende ortamında uzmanlığını tescilleyecek.
 


Philips'in bu yeni ürünleriyle donatılmış olan bir markette her yeri amaçsızca gezme derdinden kurtulacaksınız. Bu yeni aydınlatma sisteminin bilinen adı ise; "ışık tabanlı iletişim". Akıllı telefonunuza konumlandırdığınız markette, söz konusu ihtiyaç için sizi doğru rotada yönlendirerek zaman kaybetmeyeceksiniz. Örneğin, tatlı bir şeyler arıyorsanız doğruca akıllı aydınlatmayla döşenmiş tatlı alanına gidebileceksiniz.


 İlginizi Çekebilir : Işığınızı Sihirli Kılın | Philips Hue LED Bulb
 

Bu tasarım sadece alışveriş amacıyla da kullanılmayacak. Market sahibi indirim yaptığı herhangi bir ürünü müşteri bilgilendirme sistemi üzerinden size ulaştırabilecek. Philips şu anda, seçtiği pilot marketlerde akıllı aydınlatma sistemini test ediyor.


 İlginizi Çekebilir : İndüksiyon Lambaları | En Uzun Ömürlü Lambalar


 


Philips'in daha önceden piyasaya sunduğu akıllı telefon entegreli Hue LED Blub ampullerini 
uzaktan açıp kapatabilir, zaman ayarlarını programlabilir, renk geçiş efektlerini ve sürelerini de değiştirebilirsiniz.

 


Kaynak:
 
► Filehippo
► Engadget

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.