elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ABD'nin 5. Büyük Üniversitesinin Basketbol Salonu Schréder'e Emanet

Dünyanın 40’tan fazla ülkesinde aydınlatma çözümleri ile sektörün öncü firmaları arasında yer alan Schréder, yol, tünel ve alan aydınlatmalarının yanında spor sahalarının da aydınlatmasında fark yaratıyor. Bu alanda Amerika’nın 5. büyük devlet üniversitesi olan Teksas A&M’ın spor alanlarının LED çözümleri ile aydınlatmasını gerçekleştiren Schréder, bu çalışması ile yüzde 56 oranında enerji tasarrufu elde edilmesine aracılık ediyor.



A- A+
19.03.2015 tarihli yazı 9140 kez okunmuştur.
Enerji kaynaklarının tasarruflu kullanımı giderek daha da önem kazanıyor. Bilinçli bir enerji politikası da tasarrufun en önemli unsurları arasında yer alıyor. Özellikle son yıllarda aydınlatma çözümleri konusunda yeni teknolojiler bu mücadelede dikkat çekiyor. Dış alan aydınlatma çözümleri de sürdürülebilir enerji tasarrufunun en önemli bölümünü oluşturuyor. LED ışık kaynaklarının sürekli gelişimi ise her geçen gün yeni uygulama alanlarında da başarı elde etme imkanı sunuyor.
 





 
12.989 Kişi Kapasiteli
 
Bu alanda dünyanın 40’tan fazla ülkesinde dış aydınlatma çözümleri sunan Schréder yol, tünel, alan aydınlatmasının yanında bugün LED ışık kaynakları kullanarak geliştirdiği çözümler ile spor sahalarının aydınlatılması uygulamalarında da önemli başarılara imza atıyor. ABD’nin Teksas Eyaleti’nde yer alan ABD’nin 5’nci büyük devlet üniversitesi Teksas A&M Üniversitesi’nin basketbol spor salonunu LED ışık kaynakları ile aydınlatan Schréder, üniversitenin basketbol takımı Aggies’in de maçlarını gerçekleştirdiği 12.989 kişi kapasiteli basketbol salonu aydınlatılması ile fark yaratıyor. 
 





 
LED’E Döndü Yüzde 56 Tasarruf Sağladı
 
Metal halide esaslı ışık kaynağına sahip armatürle ile aydınlatılmakta olan Teksas A&M Üniversitesi’nin basketbol spor salonu Schréder’in LED ışık kaynağı çözümü ile değiştirilmesiyle yüzde 56 oranında enerji tasarrufu elde edilmiş oluyor. Toplamda 122 adet AKILA armatürün kullanıldığı basketbol salon aydınlatması ile ayrıca hem oyuncuların hem de seyircilerin deneyimi de zenginleşiyor. Gaz deşarjlı ışık kaynaklarına göre ani açıp kapama özellikleri ile spor sahası uygulamalarında işletme açısından önemli avantaj sağlayan yeni uygulama, yüksek geri verim indeksi ve dim edilebilme avantajı ile de öne çıkıyor. LED ışık kaynaklarının uzun ömür özelliği ise yeni sistemin bir başka faydası olarak dikkat çekiyor.
 





 
Schreder Hakkında
 
Dünya geneline yayılmış 40'tan fazla şirketi bünyesinde barındıran Schréder, müşterilerine; aydınlatma, akıllı kontrol sistemleri, şehir mobilyaları, finansman, güvenlik ve daha pek çok alanda tasarımdan, satış sonrası hizmetlerine kadar eksiksiz çözümler sunuyor. Schréder'in "Park ve Bahçeler", "Yol", "Tünel", "Dekoratif Aydınlatma", "Spor", "Ulaşım", "Endüstri" ve "Kampüs" olmak üzere sekiz segmentteki güçlü varlığı, son kullanıcıların, yaşam kalitelerini sağlık ve güvenlik bakımından en sürdürülebilir biçimde arttıran kapsamlı çözümler sunabilmesi anlamında katma değer yaratabilmesini sağlıyor.
 
Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



GÜNÜN FİRMASI