elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

19. İTÜ Sektör Günleri
"Hızlı Tüketim Sektörü"

Türkiye'nin en aktif iş ve kariyer kulübü olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü markalaşan organizasyonu Sektör Günleri'nde bu kez de Hızlı Tüketim Sektörü'nü konu ediniyor!



A- A+
02.12.2013 tarihli yazı 9422 kez okunmuştur.
Türkiye'nin en aktif iş ve kariyer kulübü olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü markalaşan organizasyonu Sektör Günleri'nde bu kez de Hızlı Tüketim Sektörü'nü konu ediniyor! İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün gerçekleştirdiği Sektör Günleri üniversite öğrencilerini ileride çalışabilecekleri sektörler, firmalar ve departmanlar hakkında karar vermelerini sağlamakta, firma yöneticilerini ve öğrencileri bir araya getirmesiyle Türkiye’nin en büyük öğrenci-yönetici buluşması konumunda bulunmaktadır.

Etkinlik Basın-Yayın Sponsoru | "ElektrikPort"



 
İnternet üzerinden kayıt alınan organizasyonda fuaye alanındaki şirket standlarından katılımcılar iş ve staj başvurusunda bulunabilecek, şirket yetkilileri ile birebir görüşme fırsatını yakalayabileceklerdir. 4 Aralık Çarşamba günü, saat 09.30’da başlayacak 19. İTÜ Sektör Günleri “Hızlı Tüketim Sektörü"ne sektörünün lider firmaları Procter & Gamble, Unilever, Coca Cola Company, Reckitt Benckiser ve Henkel’den üst düzey yöneticilerin oturumları ile devam edilecek.

Katılımcı Firmalar ve Konuşmacılar


► Procter & Gamble : Mert Bürian - Regional Marketing Manager

► Unilever : Burçak Dolanay – Satış Direktörü

► Coca Cola Company : Yiğit Yokuş – Gazlı İçecekler Pazarlama Müdürü

► Reckitt Benckiser : Savan Tüysüz – Satış Direktörü

 Henkel :  Kaya Kurşun - Beauty Care National Accounts Manager & Begüm Nalcı - Recruitment & Training Specialist
 

 Stratejik Ortak : ‘’Kariyer.net’’

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü 19. İTÜ Sektör Günleri ‘‘Hızlı Tüketim Sektörü’” ile tüm bölümlerden ve üniversitelerden öğrencileri 4 Aralık’ta İTÜ Maçka Kampüsü İşletme Fakültesi’nde ağırlayacak ve oturumların hepsine katılanlara katılım belgesi verilecektir. Katılım ücretsizdir.

* Kayıt için İTÜ EMK'yı ziyaret edebilir veya kariyer.net üzerinden CV'niz ile başvurabilirsiniz.


  
Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.