elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Weidmüller'den Sonbahar Kampanyası |
02 Eylül - 31 Aralık 2020

Güç kaynakları ve Ethernet ürünlerinde sektörün öncüleri arasında yer alan Weidmüller kaçırılmayacak bir kampanya düzenliyor. 02 Eylül - 31 Aralık 2020 tarihlerinde geçerli kampyanyanın detayları bu yazımızda.



A- A+
15.09.2020 tarihli yazı 12362 kez okunmuştur.

Güç Kaynağı Kampanyası | 02 Eylül - 31 Aralık 2020

Weidmüller güç kaynakları ailesi, ihtiyaçlarınıza uygun ürün modelleriyle sistemleriniz için verimlilik ve yer tasarrufu sağlamaktadır. Weidmüller güç kaynakları ailesinden olan PROeco, tüm temel fonksiyonları kompakt bir tasarımda birleştirmektedir. PROeco anahtarlamalı güç kaynağı üniteleri kompakt tasarımları, yüksek verimlilikleri ve hizmet sürecinin son derece kolay olması ile ön plana çıkmaktadır. PROeco aşırı sıcaklık koruması, kısa devre ve aşırı yük koruması sayesinde evrensel olarak tüm uygulamalarda kullanılabilmektedir.


 

PROeco içeren çözümler diyot modülleri, kapasite modülleri ve UPS bileşenleri ile uyumluluk sağlamaktadır. Temel işlevselliğe ve yüksek düzeyde güvenilirliğe sahip PROeco güç kaynakları tek ve üç fazlı anahtarlamalı güç kaynağı ünitelerinden oluşmaktadır. –25°C ila 70°C arasında geniş sıcaklık aralığında çalışabilmekte, potansiyometre ile hassas bir şekilde çıkış gerilimi ayarlanabilmekte, entegre durum rölesi ile uzaktan izleme yapılabilmektedir. Ayrıca üç renkli LED göstergeler basit hata tespiti yapabilmekte ve yüzde 90 nominal çıkış akımında görsel uyarılar sağlanmaktadır.

Weidmüller’in güç kaynaklarındaki kampanyasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Weidmüller Endüstriyel Ethernet Kampanyası | 02 Eylül-31 Aralık 2020

Switch’ler, ethernet ağlarındaki temel bağlantı elemanlarıdır. Ethernet katılımcılarını birbirine bağlar ve iletişimi sağlarlar. Yönetilemeyen switch’ler, en basit aktif ağ bileşenidir, yapılandırılmalarına gerek yoktur ve bu nedenle çok esnektirler. Otomatik geçiş ve akış kontrolü gibi temel standart protokolleri kullanırlar ve farklı iletim hızlarına veya konektör kablolarına otomatik olarak uyum sağlayabilirler.


 
İlginizi Çekebilir: Endüstriyel Ethernet | Weidmüller

Weidmüller'in yönetilebilir switchleri, endüstriyel bir ağdaki katılımcılarının farklı gereksinimlerini koordine etmek ve bunlarla başa çıkmak için veri dağıtımı ve bant genişliği yönetimi için kapsamlı kontrol mekanizmaları sunar. Yapılandırma, basit ve sezgisel bir kullanıcı arayüzü kullanır ve web tabanlıdır. Weidmüller’in Ethernet ürünleriyle sunduğu avantajlar aşağıdaki gibidir:

► Sağlam IP30 alüminyum muhafaza içinde tak ve çalıştır yapı
► Kompakt tasarım
► 5-16 bağlantılı, hızlı Ethernet ve gigabit sürümleri
► Çoklu ve tekli mod için bakır veya fiber optik arayüzlü modeller
► Yedek güç girişi
► CE, FCC, cULus, Class 1 Div. 2 or ATEX Zone 2, DNV-GL gibi onaylar

Weidmüller’in Ethernet ürünlerindeki kampanyasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 
 
                                


Kaynak: