elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ODTÜ Sanayi Günleri
(OSG) - 4 'e Geri Sayım Başladı

Geçtiğimiz senelerde ilk 3' ü düzenlenen ve adından çokça söz ettiren ODTÜ Makina ve İnovasyon Topluluğu öncülüğündeki ODTÜ SANAYİ GÜNLERİ bu sene 4.kez bizlerle buluşmaya hazırlanıyor.Mühendislik öğrencilerini sektörünün lideri firmalarla buluşturan etkinliğe gelin hep birlikte bir göz atalım.



A- A+
08.03.2015 tarihli yazı 6323 kez okunmuştur.

ODTÜ Sanayi Günleri - 4| MetuMech

Sanayinin üniversitelere yaklaştırılmasını ve ortak çalışma modellerinin oluşturulmasını,öğrencilerin en yeni gelişmelerden haberdar olmasını hedefleyen ODTÜ Makina ve İnovasyon Topluluğu'nun ,bu sene 4. sünü hazırlayacağı ODTÜ Sanayi Günleri 12-13 Mart'ta MM-25'te yepyeni katılımcıları ve destekçileriyle aramızda.Büyük bir özverinin etkili çalışmalarla harmanlandığı bu büyük organizasyonda ,öğrencileri her sene olduğu gibi bu senede farklı ve önemli fırsatlar bekliyor.
 

 
Hem öğrencilerin ayağına sanayi ürünlerini ve sanayicileri getirmek adına hem de parlak fikirlere sahip öğrencilerin projeleri için sponsor bulmak adına ODTÜ Sanayi Günleri 2015, büyük bir başarıya ulaşmayı, beraberinde ODTÜ’ye büyük bir dinamizm getirmeyi hedefliyor.Şirketler staj başvurusu yapmak isteyen çoğu öğrenciye bilgi verme imkanı bulurken,bir çok öğrenci iş dünyasını ,farkli çalışma alanlarını keşfedip ,şirket yöneticileri ile tanışarak geleceklerine daha emin adımlar atma olanağını yakalamış olacaklar.
 

 
 İlginizi Çekebilir : ODTÜ Robot Günleri


Sıradan kariyer günlerinden farklı olarak inovasyonu ön planda tutan METUMECH, yürüttüğü Ar-Ge çalışmaları ile ön planda olan ve mühendis adayı öğrencilere Ar-Ge'nin önemini ve geleceğini anlatmaya istekli şirketler ile bizleri buluşturmayı hedefliyor.Ülkemizde ve dünyada şu an en popüler olan ve en çok inovasyonu içermekte olan alanlar üzerine yoğunlaşmayı amaçlayan OSG 2015 bu sene dolu dolu geliyor.
 

 
 

OSG 2015 'in Hedefleri

Etkinlik değerleri kalite,özgünlük,yenilikçilik,etkileşimcilik,inovatik olan ODTÜ Sanayi Günleri:

► Sanayi-Akademisyen, Sanayi-Öğrenci ve Küçük Ölçekli İşletmeler-Sanayi arasında etkileşim ortamı oluşturmayı,
► Üniversite-Sanayi İşbirliğinin önemini vurgulamayı,
► Mühendisliğin ilgi alanları, uygulamalarının çeşitliliği ve nitelikleri hakkında katılımcılarına fikir vermeyi,
► ODTÜ ‘ye bir kültür-bilim etkinlikleri dizisi kazandırmak,öğrencileri güncel bilimsel gelişme ve çalışmalardan haberdar etmeyi amaçlıyor.

 

 
 İlginizi Çekebilir : ODTÜ IEEE


Geçtiğimiz yıllarda Mekatronik Teknolojiler,Otomotiv ve Medikal Sanayi alanları üzerinde yapmış olduğu etkinliklerdeki başarısı ile kendinden söz ettiren OSG ,bu sene yeni inovasyon alanlarını da ekleyerek karşımıza çıkacak.

Kayıt ve Bilgi İçin ;

 
 
 
Facebook : https://www.facebook.com/metumechpage

Mail : metumech@gmail.com

 
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
 
Makina ve İnovasyon Topluluğu (METUMECH)

 


Öğrenci ve akademisyenlere hitap eden, sanayi ve bilimi, pratik ve bilimsel bilgiyi, profesyonel bakış açısı ve öğrenci bakış açışını, tecrübe ve isteği buluşturan sosyal, kültürel ve bilimsel bir etkinlik olarak planlanan bu büyük organizasyonda, en kısa zamanda yerinizi almanızı öneririz.Yeni tecrübelere, bulunmaz fırsatlara ve daha nicelerine ODTÜ Sanayi Günleri -4 ile ulaşabileceksiniz.

Kaynak:

►ODTÜ-METUMECH


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.