elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

LG Giyilebilir Teknoloji Lifeband Touch'ı Duyurdu

Teknolojiden 1 saat bile ayrı kalamadığımız şu günlerde şirketler her daim yanımızda taşıyabileceğimiz, çok yönlü kullanabileceğimiz giyilebilir teknoloji ürünlerini duyuruyor. LG birçok yönlü olarak kullanabileceğimiz Lifeband Touch'ın lansman sinyallerini verdi.



A- A+
06.01.2014 tarihli yazı 8322 kez okunmuştur.
Teknolojinin yaşamımızın her anında olduğu yakınlığa her gün biraz daha yaklaşıyoruz. Açıklanan, piyasaya sürülen akıllı saatler daha yeni gözlerimizi büyülemişken büyük şirketlerden yeni atılımlar da geliyor. Giyilebilir teknolojiye spor markalarından telefon devlerine kadar herkesin ilgisini çektiği ve potansiyel bir alan gözüyle baktığını biliyoruz. Bu sene yavaş yavaş duyurulara şahit olacağız. LG giyilebilir spor teknolojisine adım atacağını Lifeband Touch'ı duyuyarak gerçekleştirdi. Bu yeni atılımla birlikte Nike'n FuelBand'ı ile güzel bir rakip olacağa benziyorlar.
 

Cihaz bir dizi fiziksel aktivitenin yanında kalori tüketimi, katedilen mesafe, atılan adımlar gibi sayısız özelliği yani vücudumuzun yaptığı her şeyi takip edebiliyor. Lifeband Touch IOS ve Android işletim sistemli telefonlarda Bluetooth 4.0'la bağlantı kurarak çalışıyor. Aynı zamanda gelen çağrıları kontrol etmek, oyun ve müzik kontrolü de sağlıyor. 


 İlginizi Çekebilir : Akıllı Ayakkabılar Geliyor

 

 

Fiyat ve detaylar şu an için LG tarafından yayınlanmadı. Ama CES 2014'te tüm detayların görselleriyle birlikte yayınlanması bekleniyor. Aslına bakarsanız LG CES 2013'te Tracker Aktivite Bilekliğini de görücüye çıkarmıştı. Ama hiç bir zaman bunu yayınlamadı. Lifeband Touch'ın bazı görüntüleri geçen hafta basına sızdırılmıştı ve bugün LG tarafından anons edilmesi resmi olarak lansman yapılacağını gösteriyor.
 



Kaynak:

► LG in Korean
► thenextweb

► digitaltrends
 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.