elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

iVoizer:
Telefon Görüşmelerinizi Basit ve Hızlıca Kaydedin

Akıllı telefona sahipseniz, özel ve profesyonel yaşamınızda yaptığınız görüşmeleri kolay bir şekilde kayıt altına alabilirsiniz. iVoizer kullanım rahatlığı ve kolay bilgisayar uyumu ile sizi sürekli güncelleme gerektiren uygulamalardan, istediğiniz hızda kayıtlarınıza erişememekten kurtaracak. Teknik detayları nelerdir? Cihazın kapasite seçenekleri ve ücreti nedir? Detaylar haberimizde.



A- A+
16.12.2013 tarihli yazı 7825 kez okunmuştur.
IVoizer Ukraynalı donanım geliştirici Ruslan Pavlenko'nun tasarladığı yeni bir IndieGoGo projesidir. Özel ve iş yaşamınızda devrim yapacak bir proje olan iVoizer, tüm aramalarınızı kaydetmek ve saklamak için güçlü bir altyapıya sahip. iVoizer iş ve evde kullanım için küçük, basit ve ucuz arama kayıt cihazıdır. Cep telefonu görüşmelerinizi düzenli bir şekilde kaydetmek istiyorsanız iVoizer tam aradığınız cihaz olabilir.
 


Şekil 1: iVoizer bir flash bellek boyutundadır. 

Apple, Blackberry, Samsung, Nokia gibi bir CTIA konnektör kullanan herhangi bir cep telefonu ile uyumlu bir cihazdır. Bu ürünü en iyi yapan şey ise iVoizer'ın bağımsız çalışması ve dahili bellekteki tüm konuşmaları kaydetmesidir. Ek bir uygulama yüklemenize gerek yoktur. iVoizer'ın kayıt yapması için ek masraf yapmaya gerek yoktur ve herhangi bir bilgisayar bağlantısı olmadan çağrı kaydı başlatabilirsiniz. Cihazn diğer bir güzel yanı da tamamlanmış bir ürün olması. Yani satış sonrası sürekli tekrar eden sıkıcı güncellemeler ihtiyacı yok.


 İlginizi Çekebilir : Off Pocket Telefon Kılıfı İle Gizliliğinizi Koruyun

 

iVoizer gelen ve giden tüm aramaları kaydetmek için izin verir. Kullanımı çok basittir: Sadece kulaklığınızı kulağınıza takıp, düğmeye basacaksınız. Bir flash bellek boyutunda olduğundan gün boyu yanınızda taşıyabilirsiniz. Ekstra kabloya ve yazılıma ihtiyacınız da yok. Depolama hafıza miktarı 2, 4, 8 ve 16 Gb boyutlarındadır. 2 Gb'lık iVoizer paketini ücretsiz uluslararası bir kargo ile 39£'ya alabilirsiniz. Eğer ben profesyonel yaşamımda daha fazla görüşme yapıyorum diyorsanız; üzerine isminiz yazılmış, size özel tasarıma sahip 16 Gb'lık iVoizer'ı 500$'lık bir ücret karşılığında satın alabilirsiniz. 
 


Şekil 2: Görmüş olduğunuz küçük düğmeye yapacağınız tek hareketle telefon görüşmeleriniz hızlı ve kolay bir şekilde kayıt altına alınıyor.


Teknik Detaylar

► Bellek: 2, 4, 8, 16 Gb
► Kayıt Kalitesi: 128 kb/s
► Kayıt Formatı: Mp3
► Kayıt Süresi: 2 Gb için 33 saat, 16 Gb için 266 saat
► Uyumluluk: Akıllı telefonlar (Android, Ios, Windows Phone), tabletler
 


Şekil 3: IndieGoGo; "Projeye verdiğiniz destekle piyasaya renkli yeni iVoizer'lar sürülmesini sağlayacaksınız." diyor.

 
IndieGoGo şirket sayfasında; "Malesef günümüzde özel kayıt ve telefon görüşmelerini %100 çalışır şekilde saklayan bir cihaz yok. Kayıt için mevcut olan uygulamalar kendi sunucuları üzerinden kayıt yapıyor, bu da tüm modellerle uyumlu değil. Yani iVoizer'ı bu açıdan eşsiz bir üründür." diyor.
 
Aşağıdaki videoda yapmış olduğunuz telefon kaydının bilgisayara ne kadar çabuk atabileceğinizi göreceksiniz. Kaydettikten sonra aynı flash bellek mantığı gibi direk aktarım yapabiliyorsunuz.

 


Kaynak:

IndieGoGo
techbeat

 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.