elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

IEEE Marmara Bölge Toplantısı Beykent Üniversitesi ‘nde Gerçekleştirildi

Bu dönemin 3. Marmara Bölge Toplantısı(MBT)’nı Beykent Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü organize etti. Beykent Üniversitesi Konferans Salonu'nda 14 Aralık Cumartesi günü yapılan bu toplantıya bölgedeki birçok üniversitenin IEEE Öğrenci Kulübü katıldı. Etkinliğe ev sahipliği yapan Beykent Üniversitesi IEEE öğrenci kolu, firma ve IEEE kol sunumlarının yoğunluğunu, aralarda verilen ikramlar, oynanan oyunlar ve tabi ki de en önemlisi Ali Biçim söyleşisi ile hiç hissettirmediler.



A- A+
24.12.2013 tarihli yazı 8080 kez okunmuştur.

Ülkemizde bulunan IEEE kolları, aralarında güçlü bir bağlantı oluşturmak ve kulüp gelişimlerini istikrarlı ve verimli bir halde sağlamak amacıyla Başkanlar Kurultayı ve Kongre olmak üzere yılda iki kere bir araya gelmektedirler. Bu bağlantıyı pekiştirmek amacıyla da; Marmara’da, Ege’de ve İç Anadolu’da olmak üzere periyodik olarak bölge toplantıları gerçekleştirmektedirler. 

Beykent Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı, bu dönemin 3. Marmara Bölge Toplantısı, 22 farklı üniversitenin IEEE kollarının katılımıyla 14 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirildi. Üniversite IEEE kollarının yoğun katılım gösterdiği bu etkinlikte yaklaşık 400 kişi yer aldı.

 


 


Beykent Üniversitesi IEEE Kulüp Başkanı Berkant YILMAZ’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, İntelrad Şirketi adına Mehmet İNCE tarafından yapılan “Siber Güvenlik” Sunumu ile devam etti.
 


Ardından etkinlik, Turkcell şirketi adına Demirtunç CEYLAN'ın yaptığı “Geleceği Yazanlar Projesi”  sunumu ile devam etti. Bu oturumdan sonra katılımcıların kaynaşmalarını ve eğlenmelerini sağlayacak oyunlar oynandı.
 


Sunumların arasına serpiştirilen bu bir saatlik oyun arası ile birlikte katılımcıların hem keyifli anlar yaşaması hem de etkinlik motivasyonunun yüksek olması sağlandı. Bu eğlenceli aradan sonra etkinlik, Beykent Üniversitesi‘nin eski öğrencilerinden olan oyuncu "Ali Biçim ile Söyleşi" ile devam etti.
 
 

Ali BİÇİM ‘in anılarıyla renk kattığı oturumun ardından etkinlik IBM firması adına İhsan YİĞİTBAŞI'nın yaptığı sunum ile devam etti.

IBM sunumundan sonra IEEE Türkiye Öğrenci Kolları için çok önemli olan, kol sunumları oturumuna geçildi. İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolları'nın kol sunumları gerçekleştirildi.

 



► İlginizi Çekebilir : Engeller, Başarıya Engel midir?

 
Kollar sunumlarını yaptıktan sonra IEEE Türkiye Öğrenci Kolları Temsilcisi Can Güleren, IEEE Türkiye gündemindeki gelişmelerden bahsetti. Ardından kol sorunları ile ilgili soruları da açıklığa kavuşturan Can Güleren, sahneyi merakla beklenen "Sürpriz" için Beykent Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu üyelerine bıraktı. Beykent Üniversitesi'nin bu güzel sürpriz gösterisinin ardından da kapanış konuşması yapıldı. Verimli ve bir o kadar da eğlenceli geçen etkinliğe topluca çekilen hatıra fotoğraflarıyla son verildi. 
 

 
 

Katılımcı Üniversiteler 
 
1.    Bahçeşehir Üniversitesi
2.    Beykent Üniversitesi    
3.    Boğaziçi Üniversitesi
4.    Doğuş Üniversitesi
5.    Fatih Üniversitesi
6.    Galatasaray Üniversitesi
7.    Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü
8.    İstanbul Aydın Üniversitesi
9.    İstanbul Bilgi Üniversitesi
10.  İstanbul Kültür Üniversitesi
11.  İstanbul Teknik Üniversitesi
12.  İstanbul Ticaret Üniversitesi
13.  İstanbul Üniversitesi
14.  Kadir Has Üniversitesi
15.  Kocaeli Üniversitesi
16.  Koç Üniversitesi
17.  Marmara Üniversitesi
18.  Maltepe Üniversitesi
19.  Namık Kemal Üniversitesi
20.  Sabancı Üniversitesi
21.  Yıldız Teknik Üniversitesi


Etkinlik Programı

10:30-11:20   AÇILIŞ 
11:20-12:10   IntelRAD HACKER SHOW Mehmet İnce & Can Yıldızlı 
12:10-12:30   ARA 
12:30-13:20   TURKCELL Demirtunç Ceylan (Turkcell Yazılım Toplulukları Yönetimi Sorumlusu) ''Geleceği Yazanlar Projesi'' 
13:20-14:10   OYUN 
14:10-14:35   ARA 
14:35-15:25   SOSYAL KONUK (Görüşmeler Devam Etmekte)
15:25-15:50   IBM 
15:50-16:05   ARA 
16:05-17:05   KOL SUNUMLARI 
17:05-18:00   SÜPRİZ 
18:00-19:00   YEMEK 
19:00            
EĞLENCE MEKÂNINA GEÇİŞ


 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.