elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

YILDIZ TEKNİK’TE YILDIZLAR GEÇİDİ!

Bu yıl 12.'si düzenlenen "Yılın Yıldızları Ödül Töreni" 5000 yıldızlının oylarıyla seçilen ünlü isimleri, Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir araya getirdi. Kokteyl ile başlayan gece, Jülide Özçelik ve Özer Atik'in performanslarıyla renklendi. Hayrettin'in sunucusu olduğu bu geceye Bergüzar Korel, Beren Saat, Göksel, Gupse Özay, Mert Fırat, İrfan Değirmenci, Fatih Portakal gibi birçok ünlü isim katıldı. Haberimizin devamında gecede ödül alan ünlüleri ve ayrıca 2013'ün en iyi eğlence show programı seçilen "3 Adam" ile sizler için hazırladığımız kısa röportajı sunacağız.



A- A+
14.01.2014 tarihli yazı 10471 kez okunmuştur.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Yılın Yıldızları Ödül Töreni 9 Ocak 2014 gecesi sahiplerini buldu. Yıldız İşletme Kulübü ailesinin üyeleri tarafından uzun zamandır başlatılan ve büyük fedakârlıklarla gerçekleştirilen Yılın Yıldızları Ödül Töreni, bu yıl Türkiye’nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri olarak yeniden tescillendi.
 


Yılın Yıldızları Ödül töreni Davutpaşa Kongre Merkezi’nde 5000 yıldızlının oylarıyla seçilen ünlü isimleri ağırladı. Kokteyl ile başlayan geceyi Jülide Özçelik ve Özer Atik performanslarıyla renklendirdi. Geceye Bergüzar Korel, Beren Saat, Göksel, Gupse Özay, Mert Fırat, İrfan Değirmenci, Fatih Portakal gibi birçok ünlü isim katıldı.
 


Sunuculuğunu Hayrettin’in üstlendiği Yılın Yıldızları Ödül Töreni İşletme Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Emre Can Durmaz’ın konuşmasıyla başladı. Konuşmasında İşletme Kulübü’nün işleyişinden, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin çalışmalarından ve törenden bahseden Durmaz, Yılın Yıldızları gecesi için tüm İşletme Kulübü ailesine teşekkürlerini sundu. YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek’in konuşmasıyla tören devam etti.
 
 

Eğlence Show Programı” dalında ödülün sahibi 3 Adam oldu. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ödüllerini almak üzere törene katıldılar. Eser Yenenler’in yerine Mert Fırat’ı çıkartan ikili Eser’in gelememesinden doğan üzüntüyü dile getirirken kalbinin törende olduğunu söyledi. Bunun üzerine İbrahim Büyükak’ın “Senin yağ bağlamış kalbini istemeyiz hem de Mert daha yakışıklı.” şeklindeki söylemi salonda eğlenceli dakikalar yaşanmasını sağladı.
 
 

“En Beğenilen İş Kadını dalında ödül alan Hanzade Doğan Boyner, “Ben hayata çok başarılı bir adamın kızı olarak başladım. Fırsatları değerlendirmeye çalıştım. Bunu hak etmek için herkesten çok özveride bulundum.Bu ödülü de kardeşim ve tüm iş kadınları adına alıyorum.” diyerek öğrencilere öğütler vermiş oldu.

 
 

“En Beğenilen Kadın Şarkıcı” ödülünü alan Göksel, “Onur duydum. Önümüzdeki günler neşeli, tasasız ve hayatın hepimizi ödüllendireceği zamanlar olur umarım.” diyerek sözlerine son verdi.


 
“En Beğenilen Erkek Şarkıcı” ödülüne layık görülen Mabel Matiz ise, “İnanarak ve kendimiz olmaya gayret ederek kurduğumuz müziğin siz yeni nesil gençlik tarafından böyle karşılanması çok güzel. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” diyerek alkışlarla uğurlandı.
 
 

“En Beğenilen Reklam Filmi” Dacia Duster reklamıyla Gupse Özay seçildi. Ödülünü almak için sahneye çıkan Gupse Özay, “Dilerim hepiniz mesleklerinizde iyi yerlere gelip böyle bizler gibi alkışlanırsınız. Üniversite öğrencilerinden böyle bir ödül almak çok başka. Buraya geldiğimde sınıflardan geçerken sınavı olan bir sürü öğrenci gördüm. Sizin finaliniz bütünlemeniz yok mu arkadaşlar?” diyerek salonu kahkahalara boğdu.

 
 

“En Beğenilen Sabah Haber Programı” İrfan Değirmenci ile Günaydın seçildi. Bu ödülün bir kutup yıldızı, bir işaret fişeği gibi olduğunu belirten Değirmenci böyle tescilli bir ödülü almaktan gurur duyduğunu söyledi. Gelen alkışları geceleri haber merkezine gidip çalışan ekip için aldığını da söylemeyi ihmal etmedi. Sözlerine şunları ekledi: “Siz gençlerin bizi seçerken bir bildiğiniz vardır. Bizim de bir bildiğimiz var ve haber yapmaya devam edeceğiz.”

 
 
 
 
Berrak Tüzünataç’a 
En Beğenilen Yardımcı Sinema Oyuncusu” ödülü sunuldu. “Her şeyi ayarlayıp ilk defa bir ödül gecesine bu kadar rahat geldim. İlkler unutulmaz. Bende sizleri unutmayacağım. Umarım hepiniz istediğiniz işleri yaparsınız ve çok mutlu olursunuz.” diyerek alkışlarla yerine geçti.

 
► İlginizi Çekebilir : Fikrini Geleceğe Taşı!
 

Mert Fırat, 
Yılın En İyi Erkek Sinema Oyuncusu” olarak gecede ödülünü aldı. Kendisine bu fırsatı veren Yılmaz Erdoğan’a teşekkürlerini iletirken Yıldızlı öğrencilere de teşekkür etmeyi unutmadı.
 
 
 

Beren Saat gecede “En İyi Kadın Sinema Oyuncusuödülünün sahibi oldu. Heyecanı gözle görülür bir şekilde kendisine yansıyan Beren Saat oy kullanan herkese teşekkür etti. Törenin geçen yıllara göre daha büyüdüğünü ve güzelleştiğini söyleyip bu ödülün kendisi için çok özel olduğunu belirtti.
 
 

Güldür Güldür ise 
Yılın En İyi Tiyatrosu” olarak ödülünü aldı. Ödülü almaya Ali Sunal ve ekibi katıldı. Konuşmalarında, “Televizyonda alışılagelmişliğin dışında bir şey yapmaya çalışıyoruz ve aynı zamanda güldürmeye çalışıyoruz. Bu verdiğiniz hediyeye layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Yüzleri güldürebiliyorsak ne mutlu bize. Mizah nelere kadirdir.Mizahtan asla vazgeçmeyin.” diyerek yüksek alkışlarla sahneden ayrıldılar.



En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu” dalındaki ödülün sahibi Ali Sunal oldu. Konuşmasında özgür bırakılan tiyatroların ve tiyatro oyunlarının dolup taşmasını dileyerek ödülünü aldı.
 
En İyi Kültür Sanat Programı” Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda seçildi. Cıvaoğlu, “Bu Davutpaşa’ya benim 2.gelişim. İlk gelişim yıllar yıllar önce yedek subay olarak geldiğim gündü. Siz Yıldızlılar tarafından böyle karşılanmak beni çok mutlu etti. Bu ödülü 10 yıldır beraber çalıştığım iş arkadaşlarım adına alıyorum.” diyerek sözlerine son verdi.
 
 
 

Bergüzar Korel, gecenin En İyi Kadın Dizi Oyuncusu” ödülünü alan isim oldu. Mikrofonu eline alan Korel, “Bu ödülü almak benim için çok heyecan verici. Ben de zamanında sizlerin oturduğu yerlerde oturuyordum ve o zamlarımı çok özlüyorum. Bu yüzden yıllarınızın kıymetini bilin. Mutlaka yanlışlarınızın arkasında durun ve doğru bildiğinizi söylemekten çekinmeyin.” diyerek öğrencilere öğütlerde bulundu.
 

 
En Beğenilen Radyo Kanalı adına ödülü almak için Power Fm DJ’i Funky C geceye katıldı. Funky C “Gecenin gerçek yıldızlarının öğrenciler olduğunu ve öğrencilere müthiş bir 2014 senesine başlayacaklarını belirtti.” 

En İyi Gazete” bu yıl Hürriyet seçildi. Ödülü Hürriyet adını Gazete Koordinatörü Emre Oral aldı. Oral, “Bütün yorgunluğumuz bu ödül ile uçup gitti. Oy kullanan tüm Yıldızlılara teşekkür ederiz!”
 
Geceye katılamayan Burak Özçivit ve Gökhan Gönül vidolarıyla Yılmaz Özdil ise mektup yazarak teşekkürlerini belirtti. Ödül alan tüm isimler organizasyonun ne denli profesyonel olduğunu vurgularken aynı zamanda bu ödülü almaktan gurur duyduklarını belirttiler.
 

Gecede Ödül Alan İsimler Şöyle:
 
En İyi İş Kadını: Hanzade Doğan Boyner
En İyi Reklam Filmi: Dacia Duster ile Gupse Özay
En iyi Erkek Şarkıcı: Mabel Matiz
En İyi Kadın Şarkıcı: Göksel
En İyi TV Kanalı: Star TV
En İyi Radyo Kanalı: Power FM
En İyi Şirket: Türk Hava Yolları
En İyi Yardımcı Sinema Oyuncusu: Ödülü Berrak Tüzünataç
En İyi Eğlence Show Programı: 3 Adam
En İyi Radyo Programı: Matrax
En İyi Sinema Filmi: Kelebeğin Rüyası
En İyi Erkek Sinema Oyuncusu: Mert Fırat
En İyi Kadın Sinema Oyuncusu: Beren Saat
En İyi Gazete: Hürriyet
En İyi Köşe Yazarı: Yılmaz Özdil
En İyi Yazar: Ahmet Ümit
En İyi Kültür Sanat Programı: Güner Cıvaoğlu
En İyi Erkek Dizi Oyuncusu: Burak Özçivit
En İyi Komedi Dizi Oyuncusu: Demet Evgar
En İyi Sabah Programı: İrfan Değirmenci ile Günaydın
En İyi Haber Yapımcısı: Enver Aysever
En İyi Haber Spikeri: Fatih Portakal
En İyi Kadın Dizi Oyuncusu: Bergüzar Korel
En İyi Tiyatro: Güldür Güldür
En İyi Ekonomist: Deniz Gökçe
En İyi Sporcu: Gökhan Gönül
En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu: Hasibe Eren
En İyi Erkek Tiyatro Oyuncusu: Ali Sunal
En İyi Sivil Toplum Örgütü: Akut
En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi: 3 Gazete Getirine 1 Hürriyet
En İyi Dizi: Yalan Dünya
 
 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.