elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES Elektronik, Light&Building 2024’te Yenilikçi Çözümleriyle Yer Alacak

Uluslararası platformda yenilikçi teknolojiler ve trendlerin sergileneceği, endüstrinin önde gelen fuarı Light&Building, 3-8 Mart 2024 tarihleri arasında Frankfurt'ta gerçekleşecek. Light&Building 2024’te son teknoloji ürünleri ve enerji verimliliği çözümleriyle sektördeki lider konumunu pekiştirecek olan ENTES Elektronik, hizmetlerini ve ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.



A- A+
23.02.2024 tarihli yazı 1074 kez okunmuştur.
Uluslararası platformda yenilikçi teknolojiler ve trendlerin sergileneceği, endüstrinin önde gelen fuarı Light&Building, 3-8 Mart 2024 tarihleri arasında Frankfurt'ta gerçekleşecek. Sektör profesyonellerini; yenilikçi teknolojileri keşfetmek, son trendleri takip etmek ve lider firmalarla bağlantı kurmak için bir araya getirecek olan fuar, her geçen yıl büyüyen etkinlik alanı ve katılımcı sayısı ile dikkat çekiyor.

Light&Building 2024’te son teknoloji ürünleri ve enerji verimliliği çözümleriyle sektördeki lider konumunu pekiştirecek olan ENTES Elektronik, hizmetlerini ve ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak. Sürdürülebilir dünyanın geleceğini şekillendiren ENTES Elektronik standı, teknoloji meraklıları ve profesyoneller için, yenilikçi ürün lansmanları ve demo gösterileri ile enerji verimliliğini artıran çözümlerini sunmaya ev sahipliği yapacak.



Sektördeki son gelişmeleri ve teknolojik yeniliklerini paylaşarak, ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunacak olan ENTES Elektronik standını 3-8 Mart 2024 tarihleri arasında ziyaret ederek, uzman mühendis ekibiyle tanışabilir, geniş ürün gamı, enerji yönetimi çözümleri ve hizmetleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hol: 9

Stant: A42


►İlginizi Çekebilir: Akım Harmoniği Nedir? Şebekeye Etkileri Nelerdir?