elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Dedem Mekatronik Proje Müdürü Salih Yılmaz |
2015 WIN Fuarı Video Röportaj

2015 WIN Fuarı kapsamında ElektrikPort olarak sektörün öncü firmaları ile gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızdan Dedem Mekatronik firmasının Mekanik - Elektrik proje müdürü Sn. Salih Yılmaz ile yaptığımız röportajı sizlere sunuyoruz.



A- A+
04.05.2015 tarihli yazı 10403 kez okunmuştur.
WIN fuarları kapsamında WIN Automation fuarında ElektrikPort olarak otomasyon teknolojilerinin dev firmalarıyla röportajlarımızı gerçekleştirdik. Fuar boyunca, sorularımızı yönelttiğimiz sektörünün öncü firmalarının değerli temsilcileri verdikleri objektif cevaplar ve tavsiyeler ile fuarı daha anlamlı kıldılar. 

Mekatronik ve otomasyon teknolojileri konusunda sektör devlerinden Dedem Mekatronik firmasından proje müdürü Sn. Salih Yılmaz ile röportajımızı gerçekleştirdik.



Kendisine yönelttiğimiz soru başlıklarından bazıları;

Sektör
2014 değerlendirmesi ve 2015 beklentileri
Ara eleman konusu
Ar-Ge çalışmaları

Genel olarak fuarlar


Röportajımızın Tamamını İzleyebilirsiniz:




Röportaj: Dedem Mekatronik Proje Müdürü Salih Yılmaz


     
 Konu hakkında merak ettiğiniz her türlü soruyu
   bizlere sayfamızdan yorum olarak iletebilirsiniz.



DEDEM OTOMASYON HAKKINDA


İzmir’de 1995 yılında kurulan Dedem Mekatronik, bugün ITOB Sanayi Bölgesinde kendi arazisi üzerine 2500m² üretim, 1300m² idari bölüm olmak üzere toplam 3800m² alan üzerindeki fabrikasında hizmet veriyor.

Mekanik, elektrik – elektronik, yazılım ve bilgi teknolojilerini bir arada kullanarak üretim süreçlerine yönelik mekatronik çözümler üreten firma dünyaca kabul görmüş ekipman üreticileri ile birlikte çalışmakta, yüksek verimlilik için en uygun çözümleri üretmektedir.

İmalat hatları için üretimini standart hale getirdiği çeşitli konveyörler, döner tabla sistemleri, ürün taşıma arabaları, asansör ve lift sistemleri, ürün döndürme/çevirme sistemleri, elevatörler, palet magazinler, kartezyen robot ve diğer yardımcı elemanlardan oluşan lojistik ekipmanları ile projelerin gerçekleştirilme süresini önemli ölçüde azalmaktadır.

Bunun yanında, teknolojiyi yakından takip etmek, standart ürünlere yenilerini eklemek ve gündemdeki projelere destek vermek amacı ile Ar-Ge yatırımları devam etmektedir.

Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.