elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Metal Aşıkları WIN Eurasia Metalworking Fuarı'nda Buluşuyor

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan WIN EURASIA Metalworking Fuarı kapılarını açmaya hazır. Yerli ve yabancı imalat endüstrisi profesyonellerini ağırlayacak olan fuar, 11-14 Şubat tarihleri arasında metal aşıklarının buluşma noktası olacak. Fuar, bu yıl sergilenen ürünlerin yanı sıra, özel bölüm ve etkinlikleri ile de ziyaretçilerine zengin bir içerik sunuyor.



A- A+
04.02.2016 tarihli yazı 9553 kez okunmuştur.
WIN EURASIA Metalworking, 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. 21. kez düzenlenen WIN EURASIA Metal Working; Metal Working ve Surface Treatment başlıkları altındaki 2 ayrı uluslararası ticaret fuarını tek bir çatı altında birleştiriyor. Yerli ve yabancı imalat sanayiinin liderlerini ağırlayan fuar, sac levha işleme ve yüzey işlem teknoloji zincirinin tamamına odaklanıyor.


Metalworking Eurasia kapsamında ziyaretçiler sac levha işleme teknoloji zincirinin tamamına ulaşma şansı elde ediyor. Fuar, Sac levha, yarı mamul ve tam mamul; işleme, ayırma, şekillendirme, esnek sac levha işleme, birleştirme, kaynak, yüzey işleme, tel, boru ve parça işleme, karma yapıların işlenmesi, aletler, makine elemanları, kalite kontrol, onarım ve atölye ekipmanlarını kapsıyor. Son teknolojilerin ön plana çıkacağı etkinlikte katılımcılar; demir-çelik, alüminyum, metal, otomotiv gibi çeşitli sektörlerin üretim süreçlerini daha etkin hale getirmeye yönelik ürün ve hizmetleri sergiliyor.



Surface Treatment Eurasia fuarı kapsamında ise yüzey temizliği ve ön işlem ekipmanları; boya ve plastik kaplama sistemleri; galvanizasyon sistemleri; özel yüzey kaplama teknolojileri; boya, cila ve kaplama malzemeleri sunuluyor. Parts2Clean markası altında oluşturulan uluslararası pavilyon kapsamında ise endüstriyel parça ve yüzey temizleme teknolojileri bir arada sergileniyor.

 

Sektöre Yön Verecek 4 Özel Bölüm


WIN EURASIA Metalworking, bu yıl sergilenen ürünlerin yanı sıra özel bölüm ve etkinlikleri ile de sektördeki yenilikçi konumunu pekiştiriyor. İlk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen Robotics ve Safe@Work özel bölümlerinin yanı sıra bu yıl iki yeni etkinliğe daha imza atılıyor. WIN EURASIA Metalworking, "Automative Supply Chain" adı altında gerçekleşecek özel alanda sac işleme ve yüzey işlem sektörünü otomotiv sektörüyle buluşturuyor. "Metal İşleme Endüstrisinde Yüzey İşlem Teknolojileri" konulu forum aracılığıyla ise yüzey işlem teknolojisindeki yeniliklere odaklanılıyor.


İleri Teknolojiler Robotics Çatısı Altında


Robotik teknolojilerin üretim süreçlerindeki artan önemine dikkat çekmek amacıyla ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen ve yoğun ilgi gören Robotics bu yıl ENOSAD (Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği) işbirliği ile ziyaretçilerle buluşacak.
 


14 firmanın robotik çözümlerini sergileyeceği alanın ortasında oluşturulacak özel forum alanında ise 4 gün boyunca İmalat sanayiinde Robot Teknolojileri, İleri Robotik Uygulamalar, Akıllı Fabrikalar ve Endüstri 4.0 konularında 20’yi aşkın sunum gerçekleşecek. Bu alanda katılım ve sunum gerçekleştirecek firmalar: Halıcı, E3 TAM, EMF Motor, ENTEK Otomasyon, FESTO, GÜNMAK, HKTM-HİDROPAR, KUKA ROBOTER CEE, MITSUBISHI Elektrik Turkey, NACHI EUROPE, SCHUNK Intec, STAUBLİ, YASKAWA Turkey, FANUC TURKEY.
 

Otomotiv üretim sürecini Automotive Supply Chain ile keşfedin


WIN Eurasia Metalworking bir yeniliğe daha imza atarak bu yıl ilk kez düzenlenen Automotive Supply Chain bölümü ile metal ve yüzey işlem sektörünün otomotiv üretimindeki yerini, kurulacak olan üretim bandında canlı olarak ziyaretçilerine aktaracak. 4 gün boyunca 600 metekarenin üzerinde bir alanda gerçekleşecek etkinlikte, otomotiv üretim süreçleri firmaların sunumu ile aşama aşama ele alınacak: Kesme - Ayırma (MVD), İşleme (ELMALI), Şekil Verme (FLOW), Kaynak ve Bağlantı Ekipmanları (AKDENİZ MAKİNA), Markalama (FIBERLAST), Boya ve Yüzey İşlem (ZAFER MAKİNA).
 

Parts2Clean ve "Metal işleme Endüstrisinde Yüzey İşlem" Forumu


Surface Treatment Eurasia fuarı kapsamında Parts2Clean markası altında oluşturulan uluslararası pavilyon ile endüstriyel parça ve yüzey temizleme teknolojileri bir arada sergilenecek. Ayrıca VDMA ve GALDER işbirliği ile Surface Treatment Eurasia kapsamında "Metal işleme Endüstrisinde Yüzey İşlem" konulu bir forum gerçekleştirilecek. 2 gün sürecek forumda öne çıkan konular şunlar olacak: Temizleme ve ön işlem; Yüzey işlem ve kaplama teknolojileri; kaynak ve enerji verimliliği; çevre koruma/emisyonun azaltılması; yüzey teknolojileri aracılığıyla sac işleme süreçlerinin iyileştirilmesi.


 

İş sağlığı ve güvenliği, Safe@Work'de tartışılacak


İş sağlığı ve güvenliği konusunda yüksek risk taşıyan imalat sanayiine yönelik alınması gereken önlemler ve İSG konusunda Türkiye ve dünyada yaşanan son gelişmeler bu yıl ikincisi düzenlenen Safe@Work etkinlikleri kapsamında değerlendirilecek. 5. salonda oluşturulacak özel forum alanında ve konferans salonlarında İSAG (İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği) işbirliği ile gerçekleşecek etkinlikler aracılığıyla, sac işleme ve yüzey işlem süreçlerindeki iş sağlığı ve güvenliği riskleri ele alınıyor.
 

Uluslararası bir buluşma noktası


Sergilenen ürün ve gerçekleşen etkinliklerle sektörün nabzını tutan WIN EURASIA Metalworking; tüm Avrasya ekonomik bölgesi için bir kez daha sektörün en önemli buluşması olarak öne çıkıyor. Yerli ve uluslararası katılımcılar yeniliklerini WIN Metal Working fuarında sergiliyor. Yerli ve yabancı katılımcı firmaların, yeni pazarlara ulaşması için, önemli olanaklar sunan WIN EURASIA Metalworking boyunca; Sanayi ve Ticaret Odaları, Meslek Odaları, Federasyonlar vb. kurumlarla işbirliği sonucunda Türkiye'nin dört bir yanından 50 farklı Anadolu delegasyonu fuarı ziyaret edecek.



Ekonomi Bakanlığı desteği ile 29 ülkede sürdürülen Alım Heyeti ve editor programı kapsamında Kamerun, İran, Ürdün, Fas, Tunus ve BAE'den davetli grupları ağırlanıyor. Ayrıca, Hannover Messe Bileşim Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen davetli satın almacı programı kapsamında; Bulgaristan, İran, Kosova ve Slovenya'dan alıcı delegasyon grupları ile katılımcılar bir araya geliyor. İmalat endüstrisinin en kapsamlı etkinliği, üniversite öğrencileri için de bir fırsat yaratıyor. Bu yıl ilk kez oluşturulan Job&Career duvarıyla iş ve eleman arayanlar buluşuyor.

Fuar 11-13 Şubat 2016 günleri 18.30’a kadar 14 Şubat günü ise 17.30’a kadar ziyaret edilebilecek.