elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webinar |
Kaçak Akım Rölesi - Panasonic Life Solutions Türkiye

ElektrikPort'un sektörün yakından takip edilmesini sağlayan Webinar serisinin yeni konuğu Panasonic Life Solutions Türkiye'den Sn. Melis Aktay, "Kaçak Akım Rölesi" ana teması ile, 5 Kasım Perşembe Saat 15.30 - 16.30 arasında canlı yayında takipçilerimiz ile buluşacak. Detaylar ve kayıt formu haberimizin devamında...



A- A+
30.10.2020 tarihli yazı 8059 kez okunmuştur.

Sektörel Eğitim Projesi: Webinar

"Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort, Webinar serileri ile sektöre yön vermeye devam ediyor.
 


Youtube'dan canlı yayınımızı izleyebilirsiniz.

Link: https://www.youtube.com/user/elektrikport


 

Aşağıdaki formu doldurarak Webinar'a kayıt olabilirsiniz.
 
 

Düzenlenen seminerler 
ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. 

Altta yer alan formu doldurup kayıt yaparak "Ücretsiz" olarak katılabileceğiniz Webinar 5 Kasım 2020 Perşembe | Saat 15.30'da...

Sıradaki canlı yayın konuğumuz, Panasonic Life Solutions Türkiye'den firmasından, Şalt Ürünleri konusunda pek çok çalışması bulunan, birçok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan, Sn. Melis Aktay olacak ve ElektrikPort takipçileri ile buluşacak. 


 

" KAÇAK AKIM RÖLESİ"


 


Yaşam alanlarında meydana gelebilecek bir kaçak akım, yüksek değerlere ulaşırsa can kaybına yol açabilir. Ülkemizde meydana gelen her 4 yangından biri elektrik kaynaklı kazalar olarak kayıtlara geçiyor. Peki gerekli önlemler alınabilir mi? Bu sebeple, bina tesisatlarında insan ve teçhizat güvenliğini sağlamak için kullanılan kaçak akım koruma rölesi önemli bir yere sahiptir.

Siz de konuyu merak ediyorsanız kaydınızı yapın ve hep beraber Panasonic Life Solutions Türkiye'den Sn Melis Aktay ile Kaçak akım rölesi nedir, neden önemlidir?" sorusunun cevabını webinarımızda izleyelim.




5 Kasım 2020 Perşembe | Saat 15.30 - 16.30
  

 

 
 

İşlenecek Konular:


 Kaçak Akım Nedir?
► Neden Kaçak Akım Koruma Rölesi Kullanmalıyız?
► Kaçak Akım Koruma Rölesi Nerelerde Kullanılır?
► Toroid Akım Trafosu ile Kaçak Akım Koruması
► Kaçak Akım Rölesi Testi Nedir?
► Kaçak Akım Koruma Anahtarı Seçimi
► Kaçak Akım Uygulamalarında Selektivite Nasıl Yapılır?
                                                                        #KaçakAkımRölesi hashtag'i ile twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında Sn. Melis Aktay'a iletebilirsiniz.

 

►İlginizi Çekebilir: "Elektrik Sigortası ile Kaçak Akım Rölesi Arasındaki Farklar"



Davetli Konuşmacı:  Melis Aktay
 

2015 yılında Anadolu Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik Haberleşme Mühendisliği yüksek lisans eğitimine devam etti. İş hayatına, proje dizayn ve saha mühendisliği ile başladı. Ankara Şehir Hastanesi ve Eskişehir Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi projelerinde yer aldı. Daha sonra, Sigma Elektrik’te Ürün Yöneticisi olarak çalıştıktan sonra şu anda da devam etmekte olduğu Panasonic Life Solutions Türkiye’de 2,5 yıldır Şalt Ürün Pazarlama Uzmanı olarak çalışmaktadır.
 


Aşağıdaki formu doldurarak Webinar'a kayıt olabilirsiniz.
 



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.