elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webinar |
Kaçak Akım Koruma Rölesi Seçim Kriterleri Nelerdir?

Günsan'da İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Sn. Hasan Yavuz TURGUT, 12 Mayıs perşembe günü saat 11.00'de düzenleyeceğimiz webinara konuk olacak. Webinar konusu, "Kaçak Akım Koruma Rölesi Seçim Kriterleri Nelerdir?". Siz de bu konuyu merak ediyorsanız kaydınızı yapın ve webinara katılın...



A- A+
05.05.2022 tarihli yazı 3320 kez okunmuştur.
Sektörel Eğitim Projesi: Webinar

"Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort, Webinar serileri ile sektöre yön vermeye devam ediyor.
 
Düzenlenen seminerler ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. Sıradaki canlı yayın konuğumuz, birçok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan Günsan'da İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Sn. Hasan Yavuz TURGUT olacak ve ElektrikPort takipçileri ile buluşacak.


Kayıt yaparak ''Ücretsiz'' olarak katılabileceğiniz Webinar,
12 Mayıs  2022 Perşembe | Saat 11:00'de
 
 
 

 
Hasan Yavuz TURGUT

Hasan Yavuz TURGUT, 2001 yılında MKÜ Elektrik Teknikerliği ön lisans bölümünden mezun oldu, sonrasında 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü (Uluslararası İlişkiler) ve 2015 yılında Okan Üniveristesi Satış ve Pazarlama Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

2001 yılında kariyerine Genpa Mühendislik firmasında saha sorumlusu olarak başladı, askerlik görevini tamamladıktan sonra 2004 yılında TMS Mühendislik firmasında otomasyon saha sorumlusu olarak kariyerine devam etti ve 2005 yılında Köhler Elektrik Sayaçları firmasında Şalt ve Aydınlatma ürünleri ürün müdürü olarak görevine Çin'de devam etti. 2009 yılında Schneider Elektrik bünyesinde çalışmaya başladı.

Sırasıyla; Metesan Şalt grubu ürün müdürü, Himel Elektrik OEM Türkiye satış sorumlusu ve 2015 yılından itibaren Günsan Elektrik de İş Geliştirme Müdürü olarak göreve başladı ve halen devam etmektedir.


Etkinlik Hakkında

Kaçak Akım Koruma Rölesi seçimi, yaşam alanlarında can ve mal kaybına sebep olabilecek olası kaza ihtimallerini ortadan kaldırmak için hayati önem taşımaktadır. Siz de kaçak akım koruma rölesi seçiminde nelere dikkat edeceğinizi merak ediyorsanız kaydınızı yapın ve Günsan'da İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapan sn. Hasan Yavuz TURGUT'un anlatacağı ilgili konuları dinleyin, sorularınızı sorun...
 


12 Mayıs 2022 Perşembe | Saat 11:00 
                                                                       


#kacakakimkorumarolesi hashtag'i ile twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında iletebilirsiniz.




ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.