elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webinar |
Üretim Tesisleri için Enerji Yönetim ve Ekipman Verimliliği Çözümleri

Advantech Türkiye'de İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Sn. Metin DEMİRCİKOĞLU, 18 Mayıs çarşamba günü saat 11.00'de düzenleyeceğimiz webinara konuk olacak. Webinar konusu, "Üretim Tesisleri için Enerji Yönetim ve Ekipman Verimliliği Çözümleri" Siz de bu çalışmaları merak ediyorsanız kaydınızı yapın ve webinara katılın...



A- A+
09.05.2022 tarihli yazı 3870 kez okunmuştur.
Sektörel Eğitim Projesi: Webinar

"Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort, Webinar serileri ile sektöre yön vermeye devam ediyor.
 
Düzenlenen seminerler ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. Sıradaki canlı yayın konuğumuz, birçok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan Advantech Türkiye'de İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Sn. Metin DEMİRCİKOĞLU olacak ve ElektrikPort takipçileri ile buluşacak.


Kayıt yaparak ''Ücretsiz'' olarak katılabileceğiniz Webinar,
18 Mayıs  2022 Çarşamba | Saat 11:00'de

 

Kayıt için: https://elektrikport.clickmeeting.com/advantech-webinar/register

 
 

 


 
Metin DEMİRCİKOĞLU

Metin Demircikoğlu, Elektrik-Elektronik mühendisi olup, yaklaşık 10 yıldır endüstriyel bilişim sektöründe farklı teknik pozisyonlarda görev almıştır. Bu süre zarfında uzmanlık alanları IoT cihazları, İnsan Makine arayüzleri, veri toplama yazılımları, protokol dönüştürücüler & ağ geçitleri ve bulut katmanında veri analiz yazılımları üzerine olmuştur. Bu konularda ürün konumlandırma, teknik destek süreçlerini yönetmiş, eğitim ve seminerler vermiştir. Şu anda da Advantech Türkiye'de İş Geliştirme Müdürü olarak görevini yürütmektedir. Son 5 yılda endüstriyel bilişim sektörü ve Advantech çözümleri hakkında birçok etkinliğe konuşmacı olarak katılmıştır.

Etkinlik Hakkında 

Günümüz teknoloji dünyasında hızlı değişen üretim süreçleriyle beraber, fabrikalardaki akıllı sistemleri,daha etkili üretim süreçleri ve verimli enerji kullanım yöntemleri gittikçe daha fazla önem arz etmektedir. Bu webinarımızda Üretim Tesislerinde Enerji Yönetim ve Ekipman Verimliliği konularına değinip, otomasyon süreçlerinizde entegre yazılımlarla nasıl daha verimli bir üretim ortamı oluşturalabileceğinin yollarını, Advantech’in bu alanda geliştirmiş olduğu iFactory çözümleri üzerinden ele alacağız.

İşlenecek Başlıklar

► Fabrika üretim süreçlerinin iyileştirilmesi
► Ekipman yönetimi ve verimliğinin arttırılması
► Fabrika uzaktan izleme ve kontrol sistemleri
► Fabrikalarda dijital dönüşüm
 

18 Mayıs 2022 Çarşamba | Saat 11:00 
                                                                       


#enerjiverimliliği hashtag'i ile twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında iletebilirsiniz.

Detaylar için aşağıdaki broşüre tıklayınız.





ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.