elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

TransferPacT |
Otomatik Transfer Anahtarlama Ekipmanı

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde lider olan Schneider Electric, güç sürekliliği ile üstün performans sunan yüksek hızlı, kompakt ve modüler otomatik transfer anahtarlama serisi olan yeni TransferPacT™ Otomatik Transfer Anahtarlama Ekipmanı’nı (ATSE) piyasaya sürdü.



A- A+
24.06.2022 tarihli yazı 11756 kez okunmuştur.
TransferPacT Otomatik Transfer Anahtarlama Ekipmanı (ATSE), zorlu koşullarda üst düzey çalışma performansı ve yüksek hızlı anahtarlama ile alternatif kaynakları kesinti anında devreye alarak sistemleri destekler.

 
Yeni ATSE, güç sürekliliği için yüksek hızlı anahtarlama teknolojisi ve yüksek izolasyon ile güvenilirlik sağlayarak, çalışma süresini en üst düzeye çıkaracak niteliktedir.



IEC 60947-6-1’e uygun olarak tasarlanan TransferPacT, 220V–440V nominal çalışma geriliminde 2, 3, 4 kutuplu, 32A–160A aralığında kullanılan geniş ölçekli PC sınıfı bir ATSE’dir.

 

TransferPacT ürün ailesi iki farklı teklifle sunulmaktadır: Automatic ve Active Automatic.

TransferPacT Automatic, geniş ölçekli ayar sahası, “tak-çalıştır” montajı ve kolay kurulum imkanıyla kullanışlı bir arayüz sunar. TransferPacT Active Automatic ise, dahili bir kontrol ünitesiyle sunduğu LCD ekranın yanı sıra, harici bir HMI ile pano kapağının dışından da görüntüleme ve ayar seçeneklerine sahip kapsamlı bir arayüz sunar.



TransferPacT'in kullanışlı ve geniş ayar sahasına sahip arayüzü, kullanıcının kaynak değiştirme çözümünü genişletmesine imkan sunarak, talep arttıkça daha fazla yük aktarımını sağlayacak modüllerin eklenebilmesini ve güç kesintisi olmadan tüm işlevleri gerçekleştirecek planlamanın yapılabilmesine destek olur.



 
TransferPacT, güçlü kompakt tasarımı ile panelin kapladığı alanı azaltır ve zorlu koşullarda üstün performans sağlar.


TransferPacT ATSE’nin özellikleri arasında daha fazla güç kullanılabilirliğinin yanı sıra bağlanabilirlik ve siber güvenlik tarafından desteklenen dijital haberleşme altyapısı bulunur. Çalışma süresi 500 ms’den düşük aktarım hızı sağlayan yenilikçi teknoloji sayesinde en üst düzeye çıkarılmıştır. Kompakt ve güçlü tasarımı ile TransferPacT, -25°C’den 70°C’ye kadar çalışma sıcaklığıyla zorlu ortamlarda kapasite kaybına uğramadan maksimum verimlilik sunar. Dahili DPS ve algılama kablosu sayesinde, kullanıcıların kurulum ve devreye alma işlerinde %30 zaman tasarrufu sağlar.

EcoStruxure™ IoT özellikli çözümler, ATSE verilerini kablosuz yardımcı donanımlarıyla kullanıcılara kendi elektrik dağıtım sistemlerine dair gelişmiş bilgiler sunarak, güç kullanılabilirliğini en üst düzeye çıkarmalarına olanak sağlar. Bu gelişme daha fazla izleme ve karar verme için verileri her an, her yerde kullanıcılara sunar. Ayrıca, kablosuz bağlantıyla gerçek zamanlı olarak verileri toplayıp analiz ederek operatörlere proaktif bir bakım analizi sağlar.




Güç sürekliliği ve sürdürülebilirliği koruyan, güçlü ve güvenilir performansıyla yeni TransferPacT ATSE; binalar, sağlık kuruluşları, veri merkezleri ve ulaşım sektörü gibi birçok alanda, sistemler için gerekli olan maksimum verimlilik ve güç sürekliliği için özel olarak tasarlanmıştır.

 

TransferPacT Uygulamaları


 

Binalar ve Altyapılar


Alan tasarrufu, daha az panel alanı.
► Kolay kurulum ve devreye alma.
► Hızlı sipariş, hızlı teslimat.
 

Sağlık Hizmetleri


► Sağlam ve güvenilir performans güç sürekliliği sağlar.
► Bağlanabilirlik ve dijitalleştirme, duruş sürelerini azaltmanıza yardımcı olur.

 


Veri Merkezi


► Solenoid sürücü, yüksek transfer hızı güç sürekliliğini korur.
► EMC sınıfı class B yani sınıfının en iyisidir.
► Sürdürülebilirlik için Green premium, RoHS, REACH uyumludur.
► Kullanıcı dostu arayüzü, ek fonksiyon modülleri ve boyutu ile alandan tasarruf sağlayarak maliyetleri azaltır.
 

Ulaşım


► AC-33B kullanım kategorisi karma yükler için uygundur.
► IEC 60068-2-6'ya göre geniş çalışma sıcaklığı aralığı, yüksek titreşim ve darbe seviyesi, zorlu uygulama ortamı için IP40 koruması.
► Güçlü tasarım.



TransferPacT | Otomatik Transfer Anahtarlama Ekipmanı 



Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar