elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Yeni Nesil ComPacT Şalterler |
Geleceğin Şalteri Doğuştan Dijital

Schneider Electric, enerji tasarrufu konusunda endüstri, altyapı, konut ve daha birçok uygulamada gelişmiş dijital özellikleri ve yüksek performans seviyeleri ile Yeni Nesil ComPacT™ serisi şalterleri piyasaya sundu. Önceki modellerin kasa boyutlarını koruyan Yeni Nesil ComPacT™ şalterler, sahada operasyonel mükemmelliği ve bakım faaliyetlerinin büyük ölçüde basitleştirilmesini hedefliyor. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
15.04.2022 tarihli yazı 15851 kez okunmuştur.
Schneider Electric, dijital dönüşüm süreci ve enerji teknolojileri, uç noktadan buluta bağlantı ürünleri, kontroller, yazılım ve hizmetleri bütün bir yaşam döngüsü boyunca entegre ederek dijital dönüşüme yön veriyor. Evler, işletmeler, veri merkezleri, altyapılar ve endüstriler için entegre şirket yönetimine olanak sağlıyor.

65 yıldır pazar lideri olan ComPacT devre kesiciler, elektrik tehlikelerinden korunma söz konusu olduğunda artık dünyanın her yerinde tercih edilen ürünlerin başında geliyor. En zorlu ortamlarda bile kanıtlanmış koruma yetenekleriyle, en gelişmiş dijital özellikleriyle ve bağlantı sayesinde güç güvenilirliğiyle, bakım verimliliğiyle ve enerji verimliliğiyle müşterilerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor. 


Schneider Electric, yeni nesil ComPacT Tip Şalterler ile sürdürülebilirlik, verimlilik, izlenebilirlik yolunda daha güçlü ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

 

ComPacT Serisi Şalterlerde Devrim Niteliğinde İnovasyon


 
Ön transparan kapak tasarımı ve led göstergeli yardımcı donanımları sayesinde tüm kontrollerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirin. Aksesuarların yeni "tak ve çalıştır" bağlantı özelliği ile kablolama süresini %40 azaltın. Entegre kaçak akım korumasıyla alandan %40'a kadar tasarruf sağlayın.




 İlginizi Çekebilir : mySchneider İle Kusursuz Bir Dijital Deneyime Hazır Mısınız?

 

ComPacT™'ın yeni yüzüyle tanışmaya hazır mısınız?


► “Tak ve çalıştır” teknolojisi (0 veya 1) ile kablolama süresini %40 azaltın.
► Yeni ve ergonomik ön transparan kapak tasarımı sayesinde, doğru donanımların sisteminize entegre olduğunu ve doğru konumlandığını tek bakışta kontrol edin.
► Yeni Nesil ComPacT™ şalterler ile sisteminize dair bilgileri EcoStruxure Facility Expert üzerinden anında kontrol edin.
► Yeni ergonomik mandal tasarımıyla, manuel kurulumunuzu kolaylaştırın.
► Entegre kaçak akım korumasıyla alandan %40'a kadar tasarruf edin.
► PowerTag Kablosuz enerji sensörü ile enerji tüketimini doğrudan izleyip, bu verileri mobil cihazlarınıza kablosuz bir şekilde ve gerçek zamanlı olarak iletilmesiyle sisteminizi her an elinizin altında hissedin.
► Yeni anlamlı ve sade referanslarla, sisteminizi ve sizi koruyan, vazgeçilmez devre elemanı olan şalterlerinizin doğruluğundan emin olun.
 

630 Ampere kadar koruma sağlayan yeni devre kesiciler




 

Faydalar

 

Güç kullanılabilirliğini en üst düzeye çıkarın


Bu yeni nesil, önemli bir tasarım iyileştirmesinin yanı sıra ComPacT devre kesicilerin sayısı, aşağıdakilerle güç kullanılabilirliğini ve güvenilirliğini en üst düzeye çıkarır:

► Yukarı ve aşağı akışlı Schneider Electric kesicilerle optimize edilmiş seçicilik ve koordinasyon
► Gelişmiş dijital özellikleri sayesinde varlık yönetimi için düzeltici, önleyici ve kestirimci bakım MicroLogic açma üniteleri
► Yeni kablosuz yardımcı kontak ile yerel bir göstergenin yanı sıra uyarılar.
 

Koruma önlem almakla başlar


Yeni nesil ComPacT devre kesiciler, elektrik yangın riskini daha önce hiç olmadığı kadar azaltır

► Entegre toprak kaçağı koruması.
► Önleyici bakım.
► Everlink güç bağlantıları.

 
Sürdürülebilirlik ve Verimlilikte Dijital İş Ortağınız | Schneider Electric

 

Verimlilik 


► Hızlı bir şekilde tanımlamak için şeffaf kapak
► Tüm belgelere kolay erişim için QR kodu
► Toprak kaçağı korumasını ve standart aksesuarları entegre eder – bu da yerden ve zamandan tasarruf etmeniz anlamına gelir
 

Güvenilirlik


Boyut olarak optimize edilmiş ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış yeniliklere sahip kompakt tip devre kesicilerle içiniz rahat olsun. Roto-active™ kırma teknolojisi, çalışma ömrünü artırmaya yardımcı olur. En stresli ortamlarda bile ComPacT serisine güvenebilirsiniz.
 

Bağlanabilirlik


Yeni kablosuz yardımcı kontak, açma alarmı ve ön alarmlarla yerel ve uzak iletişim sağlayarak, proaktif operasyonel ve enerji verimliliğini artırır.



Yeni Nesil ComPacT Şalterler | Schneider Electric




"Yeni Nesil ComPacT Devre Kesiciler Kataloğu"nu incelemek için tıklayınız.  



Kaynak:




 
 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar