elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

İTÜ Ekonomi Kulübü ile Kariyer Sohbetleri tam gaz devam ediyor

İTÜ Ekonomi Kulübü'nün organize ettiği, iş, sanat ve akademi dünyasından profesyonellerin konuşmacı olarak katıldığı "Kariyer Sohbetleri”nin bu seferki konuğu Microsoft Eski İse Alım Uzmanı ve Matrix Consultancy Kurucusu, Yönetim Danışmanı Yaprak Metin. Detaylar haberimizde



A- A+
13.11.2015 tarihli yazı 6719 kez okunmuştur.
30 yılı aşkın İnsan Kaynakları deneyimi ile her öğrencinin dinlemesi gereken başarılı mülakatın sırlarını paylaşacak olan Yaprak Metin, aynı zamanda iş hayatına ışık tutacak ipuçlarını öğrencilere aktaracak ve konu ile ilgili tavsiyelerde bulunacak. 26 Kasım Perşembe günü saat 18:00’de İşletme Fakültesi D301 Amfisinde gerçekleşecek olan bu keyifli sohbete ilgili tüm öğrenciler davetlidir.
 


Yaprak Metin kimdir?


Yaprak Metin, 1962 Ankara da doğdu. IU Fizik bölümüne başladığı yıl eş zamanlı olarak main frame sistemlerde programcı olarak çalışmaya başladı. Sonrasında Nokia da analist programcı ve project manager olarak çalışmaya devam etti. 1997 yılında AU İşletmeden mezun oldu. 1999 yılında AC Danışmanlık da IT Danışman olarak çalışmaya başladı. IT profesyonellerinin işe alım portalı olan ve Rewe GmbH -Nexum AG ye bağlı Loginit'ye 2001 yılında önce satış ve pazarlama müdürü olarak katıldı ve Loginit Müdürü olarak devam etti. Loginit deki çalışma sürecinde yerel IT şirketleriyle HR sistemlerinin geliştirilmesi projelerinde yer aldı. 2005 yılında Spengler Fox da IT den sorumlu senior danışman olarak çalışmaya başladı. Yaprak, Türkiye'deki toplam 32 yıllık tecrübesiyle, özellkle IT ve Telco profesyonel hizmetlerinde çalışmış ve HR yönetimi, Executive Search ve Organizasyonal Gelişim ve Kariyer yönetimi konularında uzmanlaşmıştır. 2010 yılından itibaren MATRIX International Consultancy Partner olarak başta Microsoft olmak üzere farklı multinationallarda öncelikle Talent Management, Reorganizasyon ve Executive Search konularında aktif olarak çalışmaktadır.

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.