elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

HANNOVER MESSE 2014 Basın Toplantısı Gerçekleşti

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Sayın Alexander Kühnel ve HANNOVER MESSE Kıdemli Başkan Yardımcısı Sayın Marc Siemering’in Türkiye’deki basın mensupları ile Entegre Endüstri-GELECEK ADIMLAR ile ilgili bir araya geldi. Sanayinin akıllı fabrika vizyonunu gerçekleştirebilmesi için atılması gereken adımlar HANNOVER MESSE’nin odak noktasını oluşturuyor.



A- A+
28.01.2014 tarihli yazı 9554 kez okunmuştur.
Her sene Yan Sanayi Milli Katılım organizasyonunu İstanbul Ticaret Odası'nın düzenlediği Dünya'nın en büyük endüstriyel ticari fuarı HANNOVER MESSE 2014'e Türkiye'den gelen ilgi büyük. Geçtiğimiz sene 162 Türk firmasının katıldığı fuara, bu sene şimdiden 110 firma onaylanmış durumda. Bu sayının fuar gününe kadar daha da artacağı düşünülüyor.

 
Entegre Endüstri-GELECEK ADIMLAR
 
HANNOVER MESSE'nin odak noktasını sanayinin akıllı fabrika vizyonunu gerçekleştirebilmesi oluşturuyor. Verimlilik ve esnekliğin, son derece rekabetçi bir uluslararası pazarda sürekli olarak ayakta kalabilmek için ihtiyaç duyulan kilit özellik olduğunu dile getiren Deutsche Messe'nin Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Jochen Köckler "Entegre Sanayinin amacı, global talepteki dalgalanmalar ve son derece kişiselleştirilmiş müşteri ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap verebilecek şekilde uyumlu üretim sistemleri oluşturmaktır. Artık endüstrinin akıllı ve esnek fabrikalar oluşturma vizyonunu hayata geçirmek için bundan sonraki adımları (ve en önemlisi de doğru adımları) atma  zamanı gelmiştir." dedi.
 
 

Hannover Messe 2014'ün partner ülkesi Hollanda 
 
Hollanda çok dinamik ve ihracatçı ülke olduğu gibi, Almanya'nın en önemli ticaret ortaklarından birisi. Almanya ve Hollanda çok yakın ve başarılı ekonomik ilişkiler içerisinde bulunuyor. En son teknoloji ülkesi ve ihracat şampiyonu olarak bilinen bu ülke, dünyanın lider endüstriyel fuarında birinci sınıf ticaret kimliğini sergileyecek.
 
Hollanda'nın Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Lilianne Ploumen şunları paylaştı: "Güçlü ve yüksek performanslı endüstrisi ile Almanya kaliteyi temsil ediyor. Teknik zorluklara getirdiği akıllı çözümlerle Hollanda'da inovasyonu temsil ediyor. HANNOVER MESSE'de global rekabetçilik düzeylerini arttırmak için iki ülke güçlerini birleştiriyor."


 İlginizi Çekebilir : STFA, Enerjide Enerya İle Büyüyecek


 
Deutsche Messe'nin Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Jochen Köckler ise: "Hollanda makine mühendisliği sektöründe istikrarlı bir büyüme kaydediyor. Bu alanda çoğunluğu yüksek uzmanlık düzeyine sahip olan küçük ve orta ölçekli işletmelerden oluşuyor." dedi.
 

HANNOVER MESSE 2014 Fuarı Hakkında

 

Dünyanın endüstriyel teknoloji alanında önde gelen ticaret fuarı HANNOVER MESSE organizasyonu resmi Partner Ülke Hollanda'yla birlikte 7-11 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. HANNOVER MESSE 2014 kapsamında yedi ana fuar düzenlenecek: Industrial Automation, Energy, MobiliTec, Digital Factory, Industrial Supply, IndustrialGreenTec, Research & Technology. Organizasyon, özellikle Endüstriyel Otomasyon ve BT, Enerji ve Çevresel Teknolojiler, Endüstriyel Tedarik, Üretim Mühendisliği ve Hizmetleri ile Araştırma ve Geliştirme konularına yoğunlaşacak. Hannover Messe 2014’e katılacak firmalar için organize edilecek yarışma kapsamında da dünyanın en önemli teknoloji ödüllerinden biri “HERMES” sahibini bulacak.
 

GÜNÜN FİRMASI