elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ENTES, Hannover Messe 2024’te Endüstriyel İnovasyonlarını Ziyaretçileriyle Buluşturacak

Hannover Messe, endüstriyel teknolojilerin önde gelen fuarlarından biri olarak bu yıl da sektör profesyonellerini heyecanlandıran bir etkinlikle karşımıza çıkıyor. Hannover Messe 2024, yenilikçi çözümler, dijital dönüşüm, endüstrideki en son gelişmeler, teknoloji trendleri ve geleceği şekillendiren inovasyonları bir araya getirecek.



A- A+
19.04.2024 tarihli yazı 532 kez okunmuştur.
Sektör liderlerini, teknoloji uzmanlarını ve yenilikçi girişimcileri global platformda bir araya getirerek endüstriyel dönüşümün önemini vurgulayacak olan bu etkinlikte, ENTES uzman kadrosuyla standında, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri ağırlamaya hazırlanıyor.

Endüstriyel dönüşümün öncülerinden olan ENTES Elektronik, Hannover Messe 2024 buluşmasında enerji yönetimi çözümleri, geniş ürün yelpazesi ve yenilikçi demo gösterileriyle ziyaretçilerini bekliyor olacak.

►İlginizi Çekebilir: MPR-47SE Ethernet Haberleşmeli Şebeke Analizörleri

Son trendlerin tartışılacağı, bugünün ve geleceğin sürdürülebilir dünyasının sözcüleri arasında yer alan ENTES'i 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında standında ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.





Kaynak:

 

GÜNÜN FİRMASI