elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WIN Eurasia Metalworking Fuarı Blechexpo'da Tanıtıldı

11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında ‪TÜYAP‬ Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan ‪WIN Eurasia Metalworking fuarı yurt dışı tanıtım faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Ekim ayında Milano'da gerçekleşen EMO Fuarı'nı ziyaret eden WIN Eurasia Metalworking ekibi daha sonra Sttutgart'taki Blechexpo 2015 fuarına da katılım gösterdi. Ayrıntılar yazımızda.



A- A+
17.11.2015 tarihli yazı 7971 kez okunmuştur.
Yurt dışı tanıtım faaliyetlerine tüm hızıyla devam eden WIN Eurasia Metalworking yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Ekim ayında Milano'da gerçekleşen EMO Fuarı'nı ziyaret eden WIN Eurasia Metalworking ekibi, 3-6 Kasım tarihleri arasında ise Blechexpo 2015 (Stuttgart/Almanya) fuarına katılım gösterdi. Forum alanının hemen karşısında, 1. salon fuaye alanında yer alan WIN Eurasia Metalworking standında metal işleme ve yüzey işlem sektörlerinden pek çok ziyaretçi ağırlandı.
 


 

WIN Eurasia Metalworking 2016 Tanıtım Konferansı

İkili görüşmelerin yanısıra, fuarın 2. günü basın odasında bir tanıtım konferansı da gerçekleştiren ekip, 2016 etkinliğine dair yenilikleri paylaştı ve WIN Eurasia Metalworking fuarının, ihracatını arttırmak isteyen firmalar için önemli fırsatlar sunduğuna dikkat çekti. Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Sn. Hakan KIZARTICI'nın katılım gösterdiği ve Makine İmalatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Sevda Kayhan Yılmaz’ın konuşmasıyla katkıda bulunduğu WIN Eurasia Metalworking 2016 Tanıtım Konferansı; katılımcıların, ziyaretçilerin ve basının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
 
 

4 gün boyunca gerçekleşen verimli görüşmelerin ardından, pek çok katılım talebi alan WIN Metalworking ekibi, fuar alanında dağıttığı davetiyeler aracılığıyla tüm Blechexpo katılımcıları ve ziyaretçilerini WIN Eurasia Metalworking 2016 fuarını ziyaret etmeye davet etti.
 


Kaynak :

►win-metalworking
Önder Eğer Önder Eğer Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır