elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Endüstriyel Ortamlarda Yüksek Performans:
BLUEMARK ID |
Phoenix Contact

Yeni nesil BLUEMARK ID baskı sistemleri, endüstriyel tanımlama için komple bir çözümdür. Endüstriyel ortamlarda yüksek performans alabileceğiniz BLUEMARK ID baskı sistemleri ile ilgili detaylar yazının devamında...



A- A+
04.01.2019 tarihli yazı 7665 kez okunmuştur.
BLUEMARK ID ve BLUEMARK ID COLOR yazıcı sistemleri, yüksek hızda ve daha önce hiç olmadığı kadar kolay şekilde kaliteli etiketler oluşturuyor. Sezgisel işletim yazılımı tüm yazdırma sürecinde size yol gösterir, bakım işlemlerini otomatikleştirir ve yazdırma hatalarından kaçınmanıza yardımcı olur. Çevre dostu UV LED baskı teknolojisi ile, siyah-beyaz ve hatta renkli (BLUEMARK ID COLOR) baskı yapabilir. BLUEMARK ID serisi, plastik, alüminyum ve paslanmaz çelik etiketlere baskı yapabilir.
 


Avantajlarınız


► Bluemark ID Color ile renkli baskı ve 1350'den fazla markalama malzemesi sayesinde çok yönlü kullanım
► Entegre markalama yazılımı sayesinde kolay kullanım
► Önden besleme ve istiflenir magazinler sayesinde esnek malzeme montajı
► Yüksek hızlı baskı sayesinde zaman kazancı
 

Kolay Endüstriyel Renkli Baskı 


Tek renkli baskıya ek olarak BLUEMARK ID COLOR sistemi ayrıca çok renkli CYMK ile de basar. Yenilikçi baskı metodu sayesinde kaliteli etiketler kullanıma hazırdır.
 

Endüstriyel renkli baskı 


Sezgisel kullanım


Plastik Entegre ve markalama yazılımı tüm baskı sürecinde size yol gösterir. Baskı bilgisinin doğrudan girilmesi, sorun gidermek için videolar ile kolay kullanım sağlanır.
 

Sezgisel kullanım


Etiket Çeşitleri


BLUEMARK ID yazıcı 1350'den fazla farklı ürüne baskı yapabilir.  Plastik ve alüminyum ile birlikte bu cihazlar artık paslanmaz çelik etiketlere de baskı yapabilir.
 

Benzersiz malzeme seçimi


Maksimum Hız


Saatte 14.000 renkli etiketi ve saatte 21.000 tek renkli etiketi işleme mümkün. Malzemelerin baskıdan sonra derhal kullanılabilmesi mümkündür.
 

Maksimum hız


Teknolojide Zirve


UV LED baskı sisteminin özel baskı süreci inkjet baskıya benzerdir ancak bazı özellikleri sayesinde önemli avantajları vardır.
 

Özel Sıvı
 
BLUEMARK ID cihazları mürekkep partiküllü sıvı plastikten imal edilen özel bir sıvı kullanır. Sıvı UV ışığıyla sertleştirilir. Bu nedenle etiket anında silinme ve çizilmeye karşı dayanıklı olur.
 
Emisyonsuz Tasarım

 
BLUEMARK ID ve BLUEMARK ID COLOR ile baskı yapmak emisyon üretmez. Mürekkebin akışkan bileşeninin baskıdan sonra buharlaştığı mürekkep püskürtme işlemi ile karşılaştırıldığında UV LED teknolojisi çevreye önemli ölçüde duyarlıdır.

 

BLUEMARK ID ve BLUEMARK ID COLOR: Çok geniş bir malzeme aralığına sahip yüksek hızlı yazıcılar


Kaynak:
 
     

                                                        

                   

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar