elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

EEMKON 2015 Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen EEMKON – Elektrik Elektronik Mühendisliği Kongresi 19-20-21 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde sektördeki meslektaşlarıyla buluşuyor. Ayrıntılar haberimizde.



A- A+
03.11.2015 tarihli yazı 11783 kez okunmuştur.
Şimdiye kadar elektrik ve elektronik mühendisliği alanlarında düzenlenmiş en kapsamlı kongre ve sergi 19-21 Kasım 2015 tarihleri arasında Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi'nde düzenleniyor.

EMO tarafından düzenlenecek EEMKON 2015, sanayi, üniversite, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile bu alanda çalışan mühendisleri bir araya getiriyor.

Kongrenin amacı dünyada ve ülkemizde hızla gelişen elektrik ve elektronik mühendisliği alanlarında ülkemizin durumunu ele alarak şu anki durumu irdelemek, gelecekte nerede olmamız gerektiğini belirlemek ve bu hedeflere erişebilmek için izlenmesi gerekli politikaları saptamak olacak.
 


Kongre ile aynı anda düzenlenecek olan Elektrik Elektronik Teknolojileri Sergisi’nin bu yılki ana teması ise “Yeni Teknolojiler”. Sergi ile hem sektör temsilcilerinin hem de halkın yeni teknolojiler ile tanışması sağlanacak.

Ülke içinden ve yurt dışından gerek çağrılı, gerek hakem heyeti tarafından belirlenmiş bildirilerin sunulacağı EEMKON 2015 yedi ayrı sempozyumdan oluşuyor. Sempozyum konuları bu yıl aşağıdaki alanlarda belirlendi:

Mühendislik Eğitimi

Enerji Politikaları

Elektronik Sanayi Uygulamaları

İletişim Teknolojileri

Elektrik ve Kontrol Mühendisliği

Biyomedikal Mühendisliği

Kent ve Elektrik


Değerli katkılarınız bizim için çok önemli. Bu nedenle sizleri de görüş ve düşüncelerinizi paylaşmak için kongre ve fuarımıza davet etmekteyiz.


Kaynak : 


 
Önder Eğer Önder Eğer Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır