elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Vekmar 20. Yılını Büyük Bir Etkinlikle Kutladı

1994 yılında kurulan Vekmar, tüm çalışanlarının katılımıyla 20.yıl etkinliğini İstanbul Radisson Blu Hotel’de kutladı. Gecenin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz üstlenirken programın açılışı 20.yıla özel hazırlanan “geçmiş zaman olur ki hayali cihana değer” fotoğraflarıyla hazırlanan kısa film gösterisiyle başladı. Detaylar haberimizde.



A- A+
13.12.2014 tarihli yazı 9089 kez okunmuştur.
1994 yılında kurulan Vekmar, tüm çalışanlarının katılımıyla 20.yıl etkinliğini İstanbul Radisson Blu Hotel’de kutladı. Gecenin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz üstlenirken programın açılışı 20.yıla özel hazırlanan “Geçmiş Zaman Olur ki Hayali Cihana Değer” fotoğraflarıyla hazırlanan kısa film gösterisiyle başladı.
 
 
 
 
Vekmar Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Telli gecede yaptığı konuşmasında tüm konuklarına katkılarından dolayı teşekkür etme fırsatı bularak şu sözleri aktardı: “Ticaret etme alfabesinde bize öğretildiği gibi ilk önce teraziye dikkat ettik ve onun kutsallığını hiçbir şeye değişmedik. Tüm ilişkilerimizde adaletli ve açık olmaya çalıştık. Bize tembihlenmiş olduğu gibi arkadaşlarımıza adalet ve dürüstlüğün bir fazilet değil insan hayatında asgaride olması gereken bir olgu olduğunu tembihledik. Şirketlerin isimlerinin sonunda A.Ş’den öte gerçekten “anonim” olduğunu, mutluluğu ve hüznüyle ona dokunan herkesin ortak malı olduğunu öğrendik” dedi.
 
 
 
 
20.yıl anısına 10 yıl ve üzeri çalışanlara plaket takdim edildi. Tüm çalışanlara ise 20.yıl teşekkür sertifikası verildi. Ardından Mısırlı Ahmet yönetimindeki Vekmar Ritim grubunun hazırladığı muhteşem sahne performansı geceye renk kattı. 20. yıl çekilişinde ise 20 kişiye sürpriz hediyelerle Maldivler’de, Uzak Doğu’da, Güney’de tatil hediyeleri verildi. Vekmar’ın 20. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu özel gecede Bengü’nün şarkılarıyla tüm çalışanlar keyifli anlar yaşadı.
 
 
 
 
 
Kaynak: 


 
 

 
Osman Öztürk Osman Öztürk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



GÜNÜN FİRMASI