elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Snapdragon 805 Canavarları |
LG G3

Son üç yıla damgasını vuran en önemli telefon markalarından olan SAMSUNG ve LG, 2014 yılında piyasaya sürdüğü Samsung Galaxy Note3 ve LG G2 modeli ile çok büyük beğeni kazanmıştı. Fakat Samsung ve LG'nin yanı sıra diğer bir çok marka da performans açısından tartışmasız mükemmel cihazlar çıkarmışlardı. Artık teknoloji devleri arasında büyük rekabet haline gelen bu gelişim telefon boyutunu büyütürken insanlar açısından da bir nevi dünyayı küçültüyor. İşte bu performans canavarlarından bir tanesi de Snapdragon 805 ile LG G3..



A- A+
22.05.2014 tarihli yazı 10242 kez okunmuştur.
Genel olarak akıllı telefon piyasasında ve LG G3’e ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. Güney Koreli elektronik devi LG’nin 27 Mayıs - 28 Mayıs tarihlerinde aralarında İstanbul' un da yer aldığı altı şehirde düzenleyeceği etkinlikler kapsamında tanıtacağı üst sınıf akıllı telefon için gelen bilgiler şu şekilde;

♦ Çıkarılabilir bir bataryaya sahip olacak,

♦ Metal görünümlü Polikarbon bir kasa kullanılacak ( LG G2’de de bu kasadan kullanılmıştı.),

♦ Fırçalanmış bir yüzey kullanılacak.

Yani telefon kasa bakımından diğer modellere göre daha şık bir tasarıma sahip olacak. Bu kasanın bir güzel tarafı da parmak izi bırakmayacak bir yapıya sahip olması.

  




LG G3 hakkındaki diğer bir bilgiyi de Yunan  “techmaniacs.gr” sitesi yayınladı. Bu site tarafından ortaya atılan bilgiler de şu yöndedir;

 Qualcomm Krait 450 mimarisine sahip olacak,

 Androno 420 grafik birimi,

 5.5 inc Quad HD çözünürlüklü ekran,

 3GB RAM,

 Android 4.4 KitKat,

 Yeni nesil Optimus bir arayüz,

 32GB depolama (MicroSD kart desteğide olacak),

 Su geçirmez özellikte bir yapı,

 G2’de arkada bulunan tuşlar G3’de de olacak fakat daha farklı bir dizayn ile,

 G Pro 2’de olduğu gibi OIS+ destekli arka kamera (Sony üretimi 13MP çözünürlüklü Exmor RS IMX124),

 4K video çekebilmek mümkün olacak,

 3.200mAh kapasiteli pil kullanılacak. (Pil gücü olarak LG G2 ye göre 200mAh daha fazla güçlendiğini görüyoruz fakat yazılımsal olarak geliştirildiği için  daha verimli bir kullanım sağlayacağı tartışmasız. Samsung Galaxy S5’de de 2800 mAh gücünde batarya kullanıldı fakat yazılımsal geliştirmeler sayesinde %35 daha fazla verim sağlıyor.)



►İlginizi Çekebilir: Galaxy Note 3 mü Yoksa İPhone 5S mi?


• Ayrıca geliştirilen bir yazılım sayesinde uygulamaların kullanımı esnasında ( Oyun, Navigasyon, İnternet... ) verimin arttırılması sağlanmış. Dolayısıyla pil tüketimi ve ısınma  minimize edilmiş.
   Ve tabi ki Snapdragon 805 işlemcisi kullanılacak.

 

 
Qualcomm’un aylar önce yaptığı açıklamada, Snapdragon 805 işlemcili ilk telefonun mayıs ayında tanıtılacağı belirtilmişti. Mayıs döneminde duyurulacak akıllı telefonlara baktığımızda ise Snapdragon 805 işlemcisinin kullanımı için en uygun adaylardan birisinin de LG G3 olduğunu görüyoruz.


 Snapdragon 805 işlemci konulu diğer yazım için tıklayınız..



Kaynak :

► gsmarena





Sercan UYSAL Sercan UYSAL Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.