elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Siemens, 8DJH 36 ile Geleceğin İhtiyaçlarını Bugünden Karşılıyor

Siemens’in gaz izoleli panolarda 30 yıllık birikimini simgeleyen 36kV’a kadar 8DJH 36 gaz izoleli orta gerilim panosu, az yer kaplayan tasarımı, iklim koşullarından etkilenmemesi ve bakım gerektirmeyen uzun kullanım ömrüyle alanında yeni bir dönemin kapılarını açıyor.



A- A+
11.12.2015 tarihli yazı 7073 kez okunmuştur.
Entegre enerji çözümleri sunarak, enerjinin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda özel çözümler sunan Siemens, günümüz yaşamının artan enerji tüketimiyle ortaya çıkan ihtiyaçları yenilikçi 8DJH 36 gaz izoleli orta gerilim panosuyla karşılıyor. Az yer kaplayan, bakım gerektirmeyen tasarımı ve iklim koşullarından etkilenmemesiyle rüzgar santrallerinden hastanelere, arıtma tesislerinden stadyumlara kadar pek çok alanda kullanılabilen 8DJH 36 Türkiye’de sınıfındaki önemli bir boşluğu dolduruyor.

Elektrik enerjisi dağıtımında üstlendiği kritik rolü başarıyla yerine getiren yeni 8DJH 36 gaz izoleli orta gerilim panosu, dünyadaki her iki kişiden birinin şehirlerde yaşadığı günümüzde sahip olduğu özellikleriyle gelişime olanak tanıyor.
 


Az yer kaplayan tasarım


Gerek yeni inşaa edilen binalarda gerekse enerji üretim tesislerinde mevcut alanları değerlendirmek eskiye oranla çok daha fazla önem taşıyor. Siemens 8DJH 36 gaz izoleli orta gerilim panosu, uygun ölçüleri sayesinde pek çok farklı ortamda rahatlıkla kullanılabiliyor. Mevcut pano odalarının verimli kullanımına olanak tanıyan pano sayesinde yeni yapıların inşaasında alan kullanımı yönetimi kolaylaşıyor. Maliyetleri doğrudan etkileyen bu özellik, enerji kaynağı noktalarının tüketicilere yakın olarak konumlandırılabilmesi sayesinde enerji kayıplarının da önüne geçilmesini sağlıyor.



Siemens 8DJH 36’nın az yer kaplaması yalnızca bina ve tesis içlerinde değil, enerji üretim santrallerinde de etkisini gösteriyor. Uygun boyutları, rüzgar türbini kulelerine ve güneş enerjisi santrallerine rahatlıkla yerleştirilebilmesinin yolunu açıyor. Sahip olduğu modüler tasarım sayesinde fonksiyonlar yalnızca bir panel bloğunda değil, daha karmaşık anahtarlama sistemlerinde de uygulanabiliyor. İhtiyaca bağlı olarak tekli pano olarak kullanılabileceği gibi genişletilebilen pano blokları oluşturmaya da uygundur..


İklim koşullarından etkilenmeyen, bakım gerektirmeyen yapı


8DJH 36 gaz izoleli orta gerilim panosu, iklim koşullarından etkilenmeyen tasarımıyla da farklılaşıyor. Dünyanın her yerinde hava koşullarından bağımsız çalışmasını sürdüren bu ürün, zorlu koşullar altında da görevini başarıyla yerine getirebiliyor. Siemens’in 30 yıllık gaz izoleli pano üretimi tecrübesiyle ortaya çıkan 8DJH 36, sekonder dağıtım seviyesinde 750 binden fazla fiderin kurulumu ve primer dağıtım seviyesinde 120 bini aşan anahtarlama hücresinin uygulamasının sonucu olarak gelecekteki ihtiyaçları karşılayan bir ürün olarak konumlanıyor.

Ürünün en dikkat çeken özelliklerinden biri de kullanım ömrüdür. Bakım gerektirmeyen anahtarlama cihazlarının kullanıldığı ürün, sahip olduğu basınca dayanıklı kazan sistemi, yalıtımlı, ekranlı kablo başlıkları ile ömür boyu bakım ihtiyacı duymuyor.

Operatörler için hem işletme hem de can güvenliği sağlayan 8DJH 36, bunu sadece kapalı kapı önünde müdahale edilebilen tasarımı ve çalışma mekanizmasındaki mekanik kilitleme düzenekleri ile sağlıyor.



Farklı ortamlar için ideal çözüm


Siemens 8DJH 36, sahip olduğu avantajlarla farklı alanlarda duyulan ihtiyacı karşılayabiliyor. Kara ve deniz üstü rüzgar enerjisi ile güneş enerjisi santralleri haricinde hidroelektrik santraller ve atıktan enerjiye dönüşüm santrallerinde de kullanılabilen ürün, şehir yaşamında sıklıkla karşılaşılan stadyum, hastane, ofis binası, tren istasyonları, bankalar ve oteller gibi büyük binaların enerji beslemesi ihtiyaçlarında verimli, çevreyle dost, sürdürülebilir bir ürün olarak kendini gösteriyor.


Kaynak: 


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar