elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

E-Line KD Data Center Rack Busbar Enerji Dağıtım Sistemleri

E-Line KD Data Rack Busbar Enerji Dağıtım Sistemleri, veri merkezlerinin beyaz alan güç dağıtımı altyapılarında güvenilir ve esnek olacak şekilde; Yer Değiştirmeler-Eklemeler-Değişiklikler için “Ölçeklenebilirlik” kavramına hizmet etmektedir.



A- A+
03.11.2020 tarihli yazı 11329 kez okunmuştur.
E-Line KD Data Rack Busbar Enerji Dağıtım Sistemleri, veri merkezlerinin beyaz alan güç dağıtımı altyapılarında güvenilir ve esnek olacak şekilde; Yer Değiştirmeler-Eklemeler-Değişiklikler için “Ölçeklenebilirlik” kavramına hizmet etmektedir.

E-Line KD Data Rack Kabinet Busbarları'ndan 160A’den 800A’e kadar akım alınabilmektedir. EAE, Data Rack Kabinetleri’ndeki kritik IT altyapılarının güç ihtiyacını sağlayabilmek için, Veri Merkezlerinde "Ölçeklenebilirlik" sorunlarını karşılamak üzere son derece esnek ve güvenilir bir Busbar Dağıtım Sistemi sunarak; Yer Değiştirmeler-Eklemeler-Değişiklikler için (MAC) çözüm sağlamakta, Non-Standart Rack Kabinet sıraları için de hizmet verebilmektedir.


Veri Merkezi beyaz alan ortamlarında standart Kabinet sıraları için Çıkış kutuları, E-Line KD Busbar boyunca herhangi bir noktaya kolayca takılabilmekte, üzerlerinde çeşitli enerji izleme çözümleri sunulabilmektedir. AI veya Cu'nun 6 iletkene kadar seçenekli olması tasarım ve bütçe esnekliği sağlarken, mono blok ek yapısı uzun ömürlü kullanım imkanı vermektedir.



Data Rack Busbar Montajı Veri Merkezi Çözümleri | EAE Elektrik




Teknik Özellikler:

1- Tak-döndür-enerjini al mantığındaki kolay montajlı çıkış kutuları üzerinde her türlü elektrik ekipmanı kullanım olanağı ile özelleştirme sağlanabilmektedir.
2- Geçmeli mekanizmalı askı sistemleri ile son derece hızlı montaj yapılabilmektedir.
3- Tek cıvata ile blok ek montajı yapılabilmektedir.
4- Yüksek parmak koruma sınıfı (IP23D), canlı elektrik uçlarına dokunmaya engel olmaktadır.
5- Çıkış Kutusu kontaklarındaki çift taraflı yay sistemi ve güvenli kilitleme mekanizması ile sabit temas basıncı sağlanmaktadır.
6- Tak-kullan çıkış kutusu, kontak yapısı ile busbara takıldığı andan itibaren ağırlığı busbar gövdesi tarafından taşındığından asılı halde kalarak istenilen Rack Kabinet sırası üzerinde konumlandırılarak enerji alınabilmektedir.


►İlginizi Çekebilir: Ofislerde Busbar ve Kanal Kullanımı



E-Line KD Data Center Rack Kabinet Busbar Enerji Dağıtım Sistemleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için: https://bit.ly/35LOrEB  



Kaynak:




Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar