elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Kablo Taşıma Sistemleri

EAE Kablo taşıma sistemleri; kabloların güvenilir şekilde taşınması ve dağıtılmasında, fonksiyonel ve ekonomik çözümler getirir. Her çeşit mimari detaya çeşitli aksesuar malzemeler ile kolayca uygulanabilir. Zengin askı elemanları ile çatı, tavan, duvar detaylarına kolay ve hızlı montaj olanağı sağlar. Kablo taşıma sistemleri hakkında daha fazlasını içeriğimizde bulabilirsiniz.



A- A+
10.12.2015 tarihli yazı 26877 kez okunmuştur.
EAE kablo kanalları; otomatik üretim hatlarında ‘‘ROLL FORMING’’ metoduyla seri olarak imal edilmektedir. E-Line UKS serisi pregalvaniz kablo kanallarının boyları, ‘’ROLL FORMING’’ metodu sayesinde miktara bağlı olarak 6 metreye kadar üretilebilmektedir. Bu sayede ek takım ve civataların sayısı azalmakta, montaj için harcanan işçilik süresi de kısalmaktadır. Pregalvaniz ve sıcak daldırma ürünleri, modern teknolojiye uygun olarak, tam otomasyonlu robotik sistemler ile üretilmektedir.
 


► Kablo kanal sistemleri ve askıları; otomasyona dayalı bantlarda, uluslararası standart ve yüksek kalitede üretim yapılmaktadır.
Kullanım alanları ve ortam şartlarına göre farklılık göstermektedir.
Talep halinde, elektrostatik boyalı ürünler de imal edilmektedir. 
► Modern teknolojisi ve yüksek üretim kapasitesi nedeniyle, EAE müşteri isteklerine kısa sürede cevap verebilmektedir.
 
Pregalvaniz (İmalat öncesi sıcak daldırma yöntemiyle çinko kaplanmış malzeme)

Pregalvaniz kaplama; sac malzemenin üretim aşamasında sıcak daldırma yöntemi ile iki yüzeyin kaplama kalınlığı toplamı ortama 14µm çinko kaplaması ile gerçekleşir. Pregalvaniz yöntemi ile kaplanmış malzeme kesilen yüzeylerde çinko ile demir arasında katodik etkiden dolayı paslanmaya karşı korunurlar. (Maksimum 2mm kalınlığa kadar geçerlidir.)
  
 
Sıcak Daldırma Galvaniz
 
Bu yöntem demir malzemenin çinko eriyiği içine batırılarak tüm yüzeylerinin minimum 45µm çinko kaplaması işlemidir. 
 
 
Boya

Epoksi Boya;
 
► Kimyasallara direnci çok iyidir. 
► Korozyona karşı direnci mükemmeldir. 
► Yüzey sertliği yüksektir. 
► UV dayanımı olmadığı için dış kullanıma uygun değildir, tebeşirleşir. 
► Zaman içerisinde renkte sararma olabilir. 
► Değişik parlaklıkta ve özellikle mat kolaylıkla formüle edilebilir. 
 
Epoksi / Polyester Boya;
 
► Dış etkenlere dayanımı sınırlıdır. 
► Zaman içerisinde renkte sararma olabilir.
► Aşırı korosif ortam veya kimyasal etki yoksa iç mekanlarda kullanıma uygundur.
► Tam mat boya elde etmesi zordur.
► Fiziksel özellikler darbe, esneklik, çizilme gibi günlük kullanıma uygundur. 
 
Polyester Boya;
 
► UV direnci çok iyidir, dış şartlarda mükemmel dayanım sağlar. 
► Sararmaz, renk değiştirmez. 
► Mekanik özellikleri (darbe, esneklik gibi) çok iyidir. 
 


 
E-LINE UKS Kablo Kanal Sistemleri
 
E-Line UKS serisi Pregalvaniz Kablo Kanalları standart ağır hizmet tipinde TSE ve ISO 10143 standartında üretilmektedir. Roll Forming yöntemiyle üretildiği için tek parça olarak 6 metre uzunluğuna kadar üretilmektedir. Standart 3 metre boyunda üretilmektedir. Tesislerde ve binalarda dahili ortamlardaki kablo tesisatlarını taşımak için tasarlanmıştır.
 
 
E-LINE UKF Kablo Kanal Sistemleri
 
Tesislerde ve binalarda özellikle dahili ortamlardaki kablo tesisatlarını taşımak için tasarlanmıştır. Saca form vermek suretiyle yük taşıma kapasitesi arttırılmaktadır. Bu sayede standart sac kalınlıklarına göre daha ince sac kullanılarak aynı yük taşıma kapasitesine sahip çok ekonomik ürünler üretilebilmektedir. Pregalvaniz veya sıcak daldırma olarak üretilebilmektedir.


 
E-LINE TKS Pregalvaniz ve Boyalı Trunking Kanal Sistemleri
 
E-Line TKS serisi trunking kapaklı kablo kanal sistemleri dahili ortamlardaki kablo tesisatlarında kullanılır. Pregalvaniz veya boyalı olarak üretilmektedir. Özel kilit sistemi sayesinde kapağı kolayca monte edilebilir. Modüllerin kanallara montajı oldukça kolaydır.
 
 
E-LINE CT Sıcak Daldırma Galvaniz Kablo Kanal Sistemleri
 
E-Line CT serisi sıcak daldırma kablo kanalları, fabrika ve binalarda dahili veya harici olarak; özellikle nemli veya buharlı ortamlarda kablo tesisatlarını taşımak için tasarlanmıştır. İsteğe bağlı pregalvaniz olarak da üretilebilmektedir.

 
E-LINE KC Sıcak Daldırma Kablo Merdivenleri
 
Fabrika ve binalarda dahili veya harici olarak; özellikle ıslak, nemli veya buharlı ortamlarda, özellikle dikey şaftlarda kablo tesisatlarını taşımak için tasarlanmıştır.
 


 
E-LINE KM Pregalvaniz ve Sıcak Daldırma Katlanabilir Merdiven
 
E-Line KM pregalvaniz / sıcak daldırma katlanabilir merdivenleri tek yöne katlanabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede E-Line KC serisi kablo merdivenlerine göre çok daha az yer kaplar. Sevkiyat ve depolama maliyetleri azalır.
 
 
E-LINE TLS Tel Kablo Kanalları
 
E-Line TLS serisi Tel Kanal sistemlerinin kafes yapısı sayesinde tel aralarından aşağı, sağa ve sola kolayca kablo çıkışı yapılabilmektedir. Paslanmaz çelik veya Elektro galvaniz kaplama olanaklı olarak üretilmektedir.
 

 
E-LINE A-A Kablo Taşıma Askı ve Aksesuarları
 
E-Line A-A serisi ve E-Line Sismik askı sistemleri binalarda ve fabrikalarda; betonarme veya çelik yapılarda uygun olarak Busbar, Kablo Kanalı, Kablo Merdiveni vb. sistemleri taşımak üzere tasarlanmış. Taşınacak sistemin ağırlığına göre ağır hizmet ve hafif hizmet tipi askı çeşitliliği mevcuttur.


► Uygulama Örnekleri
 
Uygulama alanlarında büyük avantajlar sağlayan EAE kablo taşıma sistemleri, modern teknolojisi ve yüksek üretim kapasitesi nedeniyle, EAE müşteri isteklerine kısa sürede cevap verebilmektedir.
 

 














 
Kaynak:

 

Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar