elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

AEG Protect 4.33 Endüstriyel UPS |
Çok Amaçlı Yüksek Güçlü UPS

AEG Protect 4, yüksek güçlü kritik yükleri kompakt bir tasarımda güvence altına almak için tasarlanmıştır. Giriş akımı harmonik distorsiyonunu (THDi) azaltan verimli ve güvenilir 12 darbeli tristör-doğrultucusu sayesinde en zorlu uygulama gereksinimleriyle uyumludur. Eksiksiz seçenekler ve ekstralar seti, AEG Protect 4'ün farklı gereksinimlere tamamen uyarlanabilmesini sağlar. Detaylar içeriğin devamında.



A- A+
15.05.2024 tarihli yazı 1000 kez okunmuştur.

Çok Amaçlı Yüksek Güçlü UPS


AEG Güç Çözümleri UPS sistemleri, petrol, gaz ve petrokimya, enerji üretimi, ulaşım ve diğer altyapılar da dahil olmak üzere tüm küresel uygulamalarınızın kalıcı olarak kullanılabilirliğini sağlar. AEG Protect 4, sistem kullanılabilirliği ve kullanımında çok uzun bir geçmişe sahip, güvenli ve kesintisiz güç yedeklemesi sağlayan son derece güvenilir bir çözümdür. Kritik yüklerinizin güvenli çalışmasını sağlayan, maksimum tek ünite kapasitesi 600 kVA'ya kadar olan kompakt, montaja hazır bir ünitedir. Kanıtlanmış bir tasarımdan faydalanmanızı sağlar. Sağlam ve kullanımı kolay UPS, mükemmel aşırı yük kapasitesine, üstün dinamik tepkiye sahiptir ve bakımı kolaydır. Mevcut yüksek düzeyde kişiselleştirme nedeniyle belirli gereksinimlere göre uyarlama yapmak mümkündür. Operasyonel harcamalar, eksiksiz ve uygun maliyetli bir yaşam döngüsüyle optimize edilir.
 


Faydalar


Yüksek güç yoğunluğu: Koruma 4, çok az yer kaplayan bir alanda 600kVA'ya kadar endüstriyel AC UPS sistemi sunmak için tristör doğrultucu, IGBT invertör ve çıkış izolasyon transformatörü ile çok kompakt bir dahili düzenlemeye sahiptir.

Düşük THDi: Standart 12 darbeli tristör doğrultucu, şebekeye reddedilen harmonik akım bozulmasını %8 ile sınırlar. Ortaya çıkan faydalar, UPS'in yukarısındaki alçak gerilim kurulumunda maliyet tasarrufudur.

Daha az kurulum ve işletme maliyetleri: UPS'nin tamamının (AC/AC) ve invertör parçasının (DC/AC) kısmi yükte bile yüksek verimliliği, hem HVAC sisteminin hem de akü boyutunun optimize edilmesine yardımcı olur.


► İlginizi ÇekebilirHuawei SmartLi Lityum İyon Akülü UPS



 


Alabileceğiniz Lokasyonlar için Tıklayınız

 

Özellikler


SCR/IGBT mimarisi, 3 fazlı çıkışla mevcuttur
► Kısmi yükte bile yüksek verimlilik
► Küçük ayak izi
► Tamamen yedekli kontrol mimarisi
► Çıkışta yüksek kısa devre açıklık özelliği
► Geniş akü voltaj aralığı
► Yedekli paralel çalışma
► Yüksek iletişim yetenekleri


Ürün Broşürünü İndirmek için Tıklayınız





Teklif Almak için Tıklayınız

 

Öne Çıkan Özellikleri


► IP43 Koruması
► Suya ve toza karşı koruma
► Endüstriyel seviye
► Zorlu ortamlar ve yüksek gereksinimler için hazırlanmış sağlam bir tasarım
► Ölçeklenebilirlik
► Paralel çalışma, kapasitenin değişen yük gereksinimlerine uyarlanmasını esnek hale getirir


 

Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar