elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Led Aydınlatmalı Duvar Prizi |
Snaprays

Prizlerinizin aydınlatma özelliğine sahip olmasını, karanlık ortamlarda sizin için klavuz ışık görevi görmesini istermiydiniz? Eğer bu soruya cevabınız evet ise Snaprays tam da size göre. Bu ürünü birkaç saniyelik kurulum ile prizinizin çerçevesi yerine takarak, gece aydınlatmalarınız için kullanabilirsiniz. Herhangi bir pile veya kablo bağlantısına gerek duymayan bu ürün ile ilgi detaylar haberimizde.



A- A+
24.03.2014 tarihli yazı 11805 kez okunmuştur.
Gece lambaları her zaman karanlıktaki en önemli klavuzlarımızdan olmuştur. Ancak hem harcadıkları güç bakımında hemde kısa ömürleri göz önünde bulundurulduğunda çokta verimli oldukları söylenemez. Snaprays oldukça yaratıcı bir yöntemle hem kullanışlı bir yapıya sahip hemde oldukça tasarruflu.
 
 
Snaprays aslında basit bir priz kapağı. Elektrik prizinin üzerine monte edilen bu ürünün görevi ise klavuz bir ışık kaynağı görevi görmek. Gece lambalarının yerine alternatif olmayı amaçlayan Snaprays, prizlerin dış kısmındaki çerçeve yerine yerleştirilerek kolayca kullanılabiliyor. Bu kullanışlı ürün tasarımıylada oldukça şık bir görünüşe sahip.
 
Snaprays’ın en şaşırtıcı özelliği ise herhangi bir kablo bağlantısına veya pile gerek duymaması. Arka yüzeyinde sahip olduğu patentli "Güç Aspiratörleri" teknolojisi sayesinde prizden güç sağlayabiliyor ve oldukça kolay bir kuruluma sahip. Yapmanız gereken tek şey Snaprays’ı prizin etrafına oturtarak vidalarını sıkmak.
 
 
 
Akla gelen ilk sorulardan biri olan güç tüketimi konusunda da oldukça hesaplı yapısıyla ön plana çıkan  Snaprays, yılda yaklaşık olarak 5 sentlik bir güç harcıyor. Sahip olduğu güç aspiratörleri teknolojisinin yanı sıra enerji optimizasyonlu LED’ler sayesinde kullanıcısına büyük bir tasarruf sağlıyor. Her zaman açık durumda olan Snaprays, ön yüzünde sahip olduğu sensörler ile ışık şiddetini ortama göre ayarlayabiliyor. Kickstarter projesi olan Snaprays hedeflediği 12 bin dolarlık bütçeyi 391 bin dolarla geçmiş durumda. 12 Dolarlık bağış yapanlara Mayıs ayında gönderilmesi tahmin edilen bu kullanışlı ürün çok geçmeden evlerimizde yerini alacak gibi duruyor. 
 



Kaynak:

►Kickstarter
►Engineering
 
Ahmet Gökhan Seyrek Ahmet Gökhan Seyrek Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.